Ήττα αποκλεισμός από το Μίλωνα για Απόλλωνα

Ήττα αποκλεισμός από το Μίλωνα για Απόλλωνα

Με εντός έδρας ήττα από το Μίλωνα ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών και μαζί το όνειρο της ανόδου στην Α1. Η καλαματιανή ομάδα γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στη διαδικασία των πλέι οφ χθες το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας, με το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης να παίρνει από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Τα κορίτσια του Μπάμπη Μυτσκίδη έβγαλαν αντίδραση στο 3ο σετ, μειώνοντας σε 2-1 σετ, όμως δεν υπήρχαν άλλα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο που πήρε δίκαια την πρόκριση και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο απέναντι στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας.


Απόλλων Καλαμάτας – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 1-3 (20-25, 21-25, 25-22, 16-25)

Διαιτητές: Φραγκάκης, Κτενάς, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Αρβανιτοπούλου, Ριμπέιρο, Καραφουλίδου, Κοκότη, Φάκη, Θεοδωράκη / Γιόλλα Ν. (λ), Ευθυμιοπούλου (λ), Αποστολοπούλου, Μαυροειδή, Καραμούντζου, Γιόλλα Ειρ..
Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Γιώργος Δεναξάς): Γιαννέλου, Σάντος, Γκρέκα, Καλντερόν, Βυθούλκα, Δορμπαράκη / Γούλα (λ), Χάνα (λ), Μανώλαινα, Μαρία Θεοδωρακέα. Στον πάγκο κάθισε ο Σοφία Καρακύκλα.