Καλαμάτα – Καλλιθέα: «Σφυρίζει» ο Γκορτσίλας με γενική είσοδο 5 ευρώ

Καλαμάτα – Καλλιθέα: «Σφυρίζει» ο Γκορτσίλας με γενική είσοδο 5 ευρώ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Καλαμάτας για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καλλιθέα, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2. Το ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο της Παραλίας την προσεχή Κυριακή και ώρα 4 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας, με την τοπική μας να ψάχνει την πρώτη της νίκη στη διαδικασία που θα κρίνει την άνοδο. Αν και οι ελπίδες για τη Μαύρη Θύελλα έχουν ουσιαστικά εξανεμιστεί υπάρχει μεγάλη δίψα για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στη φιλόδοξη πρωτοπόρο. Ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, έχει μια σειρά από αγωνιστικά προβλήματα, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπαράλες, Μοζέρ και Τζανακάκη.

Το δύσκολο έργο να διευθύνει τη μεθαυριανή συνάντηση στην Καλαμάτα έχει αναλάβει ο Μακεδόνας Ευστάθιος Γκορτσίλας, ενώ αναλυτικά οι ορισμοί έχουν ως εξής:

Super League 2-Νότιος Όμιλος πλέι οφ-5η αγωνιστική
Κυριακή 14/4, 4 μ.μ.

Καλαμάτα-Καλλιθέα: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)-Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής). 4ος Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής). Παρατηρητής: Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

Ιωνικός-Ηλιούπολη: Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)-Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου). 4ος Αλέξανδρος Φωκάς (Αχαΐας). Παρατηρητής: Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

Ρεπό: Χανιά

Η διάθεση των εισιτηρίων
Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Καλλιθέα διατίθενται και σήμερα 09.00-17.00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Φραντζή, καθώς και την Κυριακή δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα στο γήπεδο. Ισχύει γενική είσοδος 5 ευρώ, με δυνατότητα και έκδοσης εισιτηρίων ηλεκτρονικά από το site της ομάδας μας: https://www.fckalamata.gr/eisitiria/

Υπενθυμίζουμε ότι και σε αυτόν τον αγώνα σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 5 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.