Με ή χωρίς παιδιά… Καλαμάτα

Με ή χωρίς παιδιά… Καλαμάτα

Χθεσινό ρεπορτάζ στο «Βήμα» επιβεβαίωνε έμμεσα θέμα του «Θ» για την Καλαμάτα ως δημοφιλή προορισμό από την Αθήνα. Ειδικότερα, με τίτλο «Τα ιδανικά μέρη για διακοπές με παιδιά στη θάλασσα», το κείμενο υποστήριζε για την Καλαμάτα: «Γοητευτική και φιλόξενη αποτελεί προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Διαθέτει αρκετά ξενοδοχεία, ιδανικά για οικογένειες, αλλά και πολλά σπίτια προς ενοικίαση.

Μόλις περίπου 2,5 ώρες από την Αθήνα, είναι ιδανική και για διακοπές με μικρά παιδιά, καθώς δε θα κουραστούν από τις πολλές ώρες στο αυτοκίνητο. Κατά μήκος της, θα αντικρύσετε την τεράστια παραλία με άμμο, όπου υπάρχουν αρκετές επιλογές σε beach bars και ξαπλώστρες.

Ωστόσο, θα βρείτε χώρο να κάτσετε και μόνοι σας με τη δική σας ομπρέλα. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα για τα παιδιά, καθώς και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, θα βρείτε και πολλές κοντινές παραλίες και χωριά για να εξερευνήσετε, όπως η Βέργα και οι Κιτριές από τη μια πλευρά και το Πεταλίδι από την άλλη».
Α.Π.