Με καταγωγή από την Καλαμάτα ο 26χρονος που τραυματίσθηκε στο Μαρούσι

Με καταγωγή από την Καλαμάτα ο 26χρονος που τραυματίσθηκε στο Μαρούσι

Στη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Καταγωγή από την Καλαμάτα έχει το ένα άτομο που τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο στην κοιλιά, κατά το επεισόδιο έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Μαρούσι, όπου έχασε την ζωή του ένας 23χρονος. Το επεισόδιο συνέβη ξημερώματα της Κυριακής και η Αστυνομία αναζητά ακόμα το δράστη του φονικού, ενώ στο μικροσκόπιο έχει βάλει κι άλλα άτομα.

Συμπλοκή
Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες που διασκέδαζαν, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι κάποια άτομα από τις δύο παρέες είχαν προηγούμενα.

Ο διαπληκτισμός μεταφέρθηκε περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα στην είσοδο του μαγαζιού.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί έφτασε και ένας 23χρονους που δεν ήταν στο μαγαζί, αλλά είχε ειδοποιηθεί από τη μια παρέα.

Κατά τη συμπλοκή που σημειώθηκε ακριβώς έξω από το μαγαζί, κάποιος από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του, αλλά φέρεται ότι αυτό έπαθε εμπλοκή. Ωστόσο, βγήκαν και μαχαίρια και κάποιος κατάφερε μια μαχαιρά στο λαιμό στον 23χρονο, ο οποίος έπεσε κάτω αιμόφυρτος και κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

Από την Καλαμάτα
Στη συμπλοκή τραυματίσθηκε ένας 26χρονος που κατάγεται από την Καλαμάτα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραύμα από 22αρι όπλο στην κοιλιακή χώρα. Επίσης, έχει τραυματισθεί ένας 23χρονος φαντάρος από χτύπημα με μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

Από τη συμπλοκή φέρεται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά και άλλα άτομα τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι το θύμα να κρατούσε το πιστόλι το οποίο μπλόκαρε και ο 26χρονος, στη θέα του όπλου, να επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Στο σημείο της συμπλοκής η Αστυνομία εντόπισε έναν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα 22αρι όπλο πεταμένο μέσα σε μια γλάστρα.

Β.Β.