Μοναδικές Εκπτώσεις έως και 80% στα διαγνωστικά Falireas Medical για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας!

Μοναδικές Εκπτώσεις έως και 80% στα διαγνωστικά Falireas Medical για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας!

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Falireas Medical προσφέρουν έως και 80% έκπτωση, σε τέσσερα πακέτα εξετάσεων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (07 Απριλίου).  Συγκεκριμένα προσφέρονται:

  • Έλεγχος θυρεοειδούς με 80% έκπτωση
  • Έλεγχος οστεοπόρωσης με 60% έκπτωση
  • Πλήρες Check-up με 40% έκπτωση
  • Βασικό Check-up με 33% έκπτωση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς μέχρι και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, στα διαγνωστικά κέντρα που βρίσκονται στις πόλεις Καλαμάτα, Μελιγαλάς, Πύλος και Στούπα.

Θυρεοειδής και Οστεοπόρωση: Σημασία και Επιπτώσεις

Το γεγονός ότι περίπου 1 στους 10 ανθρώπους ανά τον κόσμο πάσχει από κάποια μορφή διαταραχής του θυρεοειδούς αδένα, όπως υποθυρεοειδισμό ή υπερθυρεοειδισμός, είναι σημαντικό. Αυτό το μικρό όργανο στο λαιμό μπορεί να έχει τεράστια επίπτωση στην υγεία και την ευεξία μας. Η διαταραχή του θυρεοειδούς μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από συμπτώματα, από κόπωση και καταθλιπτική διάθεση έως ανεξήγητη αύξηση ή μείωση βάρους. Με την κατάλληλη διάγνωση και θεραπεία, όμως, μπορούμε να διατηρήσουμε τη θυρεοειδή μας σε υγιή κατάσταση και να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια και ευεξία.

Η οστεοπόρωση είναι μια κατάσταση όπου τα οστά γίνονται λιγότερο πυκνά και πιο εύθραυστα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κατάγματος. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο την ικανότητά μας να κινηθούμε ελεύθερα, αλλά μπορεί επίσης να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής και την ανεξαρτησία μας. Οι πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η οστεοπόρωση επηρεάζει όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, επισημαίνοντας τη σημασία της πρόληψης και της αντιμετώπισης αυτής της παθολογίας σε κάθε ηλικία.

Η Πρόληψη το Κλειδί για Υγιή Ζωή

Μέσω της πρόληψης μπορούμε να ανιχνεύσουμε πρόωρα προβλήματα υγείας και να τα αντιμετωπίσουμε πριν εξελιχθούν σε σοβαρές παθήσεις. Επενδύστε σήμερα στην υγεία σας και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές που προσφέρουν τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Falireas Medical.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://falireasmedical.gr/pagkosmia-imera-ygeias-me-ekptosi-80/ ή επικοινωνήστε με το ιατρείο:

Tηλέφωνο: +30 2721 10 10 10

Email: kalamata@falireasmedical.gr