Ο Καραμπάτσος στον διεθνή μαραθώνιο του Λονδίνου

Ο Καραμπάτσος στον διεθνή μαραθώνιο του Λονδίνου

Με τα χρώματα του Χανδριναϊκού και μηνύματα για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα

Ο Ηλίας Καραμπάτσος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε έναν μεγάλο διεθνή αγώνα δρόμου. Αυτή τη φορά επέλεξε το Λονδίνο και τον Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, τη Μεσσηνία και ειδικότερα τα χρώματα του Χανδριναϊκού, ενώ συνδύασε τη συμμετοχή με τη διάδοση του μηνύματος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. Ο σύλλογός του ανέφερε, μεταξύ άλλων, για αυτή την παρουσία στην Αγγλία:

«Ο Χανδριναϊκός Running Team πολύ νιώθει υπερήφανος για τον δρομέα του Καραμπάτσο Ηλία, ο οποίος έτρεξε εχθές στον Μαραθώνιο TCS LONDON 2024. Ο Ηλίας είναι η δεύτερη φορά που τρέχει σε Διεθνή αγώνα και μετά το Σικάγο πέρυσι, έτρεξε φέτος στον ιστορικό αγώνα του Λονδίνου, τερματίζοντας με τον εκπληκτικό χρόνο 3:41:37 κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Φορώντας τη μπλούζα του συλλόγου, η οποία μπροστά έγγραφε το διαχρονικό αίτημα όλων των Ελλήνων ‘’Επανένωση των Μαρμάρων του Παρθενώνα’’, έστειλε δυνατό μήνυμα όχι μόνο στο δρομικό κίνημα αλλά και σε εκατομμύρια θεατών που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Συντασσόμαστε μαζί του, του ευχόμαστε να είναι γερός και να τρέξει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη».