ΠΑΕ Καλαμάτα: Ποινή κεκλεισμένων των θυρών με Ιωνικό από τη ΔΕΑΒ

ΠΑΕ Καλαμάτα: Ποινή κεκλεισμένων των θυρών με Ιωνικό από τη ΔΕΑΒ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοίνωσε ότι επιβάλλει «σε βάρος της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ, την διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, καθώς κατά την αθλητική συνάντηση ποδοσφαίρου μεταξύ των ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ και ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC, που διεξήχθη στις 14-4-2024 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας (Καλαμάτας), για την διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2 (PLAYOFFS) 2023/2024, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ, πέταξαν προς τον αγωνιστικό χώρο τρία (3) μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα ένα (1) εξ αυτών πλήρες ύδατος να πετύχει τον 4o διαιτητή. Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 του ν.5085/2024». Η ΠΑΕ Καλαμάτα έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την ανατροπή της απόφασης, η οποία αν παραμείνει όμως θα υποχρεώσει την τοπική μας ομάδα να αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους στον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα που θα είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Την Κυριακή η 6η αγωνιστική των πλέι οφ
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ για το Νότιο όμιλο της Super League 2 έχουν ως εξής:

Κυριακή 21/4 – 16:00

Χανιά – Ιωνικός (sl2.muvi.com): Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας)

Καλλιθέα- Ηλιούπολη (17.00 Action 24): Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας). Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Αρμακόλας (Κυκλάδων).

Ρεπό: Καλαμάτα

Στις 4 μ.μ. αύριο στο Στάδιο το φιλικό με την ΑΕΚ Β’
Η ομάδα της Καλαμάτας έχει ρεπό κατά την 6η αγωνιστική των πλέι οφ και ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, θα έχει την ευκαιρία μέσα από το προγραμματισμένο φιλικό με την ΑΕΚ Β’ να δει όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν αγωνιστεί στα ματς του πρωταθλήματος από την ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα μας, αλλά και την κατάσταση που βρίσκονται οι υπόλοιποι εν όψει των αγώνων του β’ γύρου. Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στις 4 μ.μ. στο στάδιο της Παραλίας.

Στα αγωνιστικά της τοπικής μας ομάδας ο Μπαράλες προπονήθηκε κανονικά, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του, ενώ ο Τζανακάκης εντάσσεται σταδιακά στον ρυθμό των προπονήσεων και ο Μοζέρ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.