Παναγιώτης Μπουραντώνης: Στον «αέρα» από χθες με μεγάλη ανταπόκριση το «Ποτέ δεν ένιωσες»

Παναγιώτης Μπουραντώνης: Στον «αέρα» από χθες με μεγάλη  ανταπόκριση το «Ποτέ δεν ένιωσες»

Με το ίδιο πάντα «όχημα», το ταλέντο, την επιμονή και την αγάπη για τη λαϊκή μουσική, ο Παναγιώτης Μπουραντώνης έχει καταφέρει να καταξιωθεί στο χώρο και στη συνείδηση του κόσμου και των συναδέλφων του και βήμα βήμα χτίζει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα στο χώρο. Όλα αυτά αποτυπώνονται στο νέο τραγούδι του νεαρού Καλαματιανού τραγουδιστή «Ποτέ δεν ένιωσες», το οποίο κυκλοφόρησε χθες από την Panik Records, με τις ευχές γνωστών αστέρων του πενταγράμμου, όπως ο Θέμις Αδαμαντίδης, και τη μεγάλη ανταπόκριση των ακροατών, που κατέγραψαν χιλιάδες προβολές, αντιδράσεις και σχόλια αγάπης στο βιντεοκλίπ, μέσα στις πρώτες ώρες.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Μπουραντώνης αποφεύγει τα μεγάλα λόγια εκ πεποιθήσεως και το όποιο άγχος να αρέσει η νέα του δουλειά, αντισταθμίζεται από την πίστη σε αυτή και από τη μεγάλη επαγγελματική προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι συντελεστές για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Τα καλά λόγια που έχουν εκφράσει κατά καιρούς δημόσια σημαντικοί συνάδελφοί του αποτελούν επιπλέον «καύσιμο» για να «εκτίθεται» με νέα τραγούδια και να συνεχίζει. Όταν, για παράδειγμα, ο Θέμης Αδαμαντίδης λέει για τον Παναγιώτη «Μετρήστε τον, αξίζει τον κόπο», ο Λευτέρης Πανταζής τον χαρακτηρίζει «εξαιρετικό λαϊκό τραγουδιστή», ο γνωστός συνθέτης Νίκος Τερζής ζωντανά σε συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση απευθύνεται άμεσα σε αυτόν και του λέει ότι «είσαι ένα από τα νέα παιδιά που πραγματικά αξίζουν», οι «συστάσεις» καλύπτονται και ο Παναγιώτης Μπουραντώνης νιώθει να δικαιώνεται «Είναι πραγματικά τιμητικό να αναφέρονται σε εμένα άνθρωποι που θαυμάζω και είναι κάτι που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω, να προσπαθώ, να βελτιώνομαι, γιατί γενικά η δουλειά μας δεν είναι μόνο χαρές, υπάρχει πολλή προσπάθεια και κόπος που ο κόσμος δε βλέπει και δε γνωρίζει.

Όλα κερδίζονται με προσπάθεια, συνέπεια, πίστη και υπομονή. Σε κάθε βήμα προσπαθώ να διορθώνω τα λάθη μου και να γίνομαι καλύτερος, νομίζω ότι δόξα τω Θεώ υπάρχει εξέλιξη και μέσα από τη σκληρή δουλειά, πιστεύω, θα πετύχω και μακροπρόθεσμους στόχους μου» λέει ο ίδιος.

Η χθεσινή πρεμιέρα του «Ποτέ δεν ένιωσες» και οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενο τον Παναγιώτη Μπουραντώνη: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα και χαίρομαι που ο κόσμος δείχνει να το αγκαλιάζει» λέει χαρακτηριστικά, ενώ ζει για πέμπτη φορά αυτό το όνειρο-στόχο να εκπληρώνεται, μέχρι το επόμενο φυσικά… Ο Καλαματιανός τραγουδιστής έχει επίσης κυκλοφορήσει το «Πες του να φύγει», «Άστο», «Κάπως έτσι σε ερωτεύτηκα», «Κάτι καλύτερο αξίζω», αλλά και την επανεκτέλεση στο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα και της μοναδικής Άννας Βίσση «Μέτρα», που πλησιάζει τις 2 εκατομμύρια προβολές.

Εκτός από τις ηχογραφήσεις, ο Παναγιώτης Μπουραντώνης έχει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα ζωντανών εμφανίσεων και μάλιστα πρόσφατα τραγούδησε (και θα ξαναεμφανιστεί για 3 Σάββατα του Απριλίου) στο Gazi στην Καλαμάτα. Το προηγούμενο διάστημα εμφανίστηκε με τον Σάκη Αρσενίου και τη Βένια Καραγιαννίδου στην πόλη του Βόλου. Σε κάθε λάιβ η αγάπη που εισπράττουν ο Παναγιώτης και τα υπόλοιπα μέλη του μουσικού σχήματος στο οποίο συμμετέχει είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική. «Ετοιμάζω πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη, σε συνεργασία με τον γνωστό παραγωγό Μιχάλη Τουρατζίδη, είναι μια πολύ όμορφη συνεργασία με ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και υπάρχει ένα πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ μας» αναφέρει για τα πλάνα της συνέχειας ο Παναγιώτης Μπουραντώνης, ο οποίος έχει κλείσει και μια σειρά εμφανίσεις μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Συντελεστές

«Ποτέ δεν ένιωσες»

Μουσική: Γιάννης Κερμανίδης

Στίχοι: Θοδωρής Παπακαλοδούκας

Ενορχήστρωση-προγραμματισμός: Γιάννης Κερμανίδης

Κιθάρες ηλεκτρικές & ακουστικές: Δημήτρης Χατσικίδης

Μπουζούκια-Τζουράδες-μπαγλαμάς: Νίκος Γεωργόπουλος

Μπάσο: Δημήτρης Χατσικίδης

Πλήκτρα: Γιάννης Κερμανίδης

Φωνητικά: Παναγιώτης Μπουραντώνης-Γιάννης Κερμανίδης

Mix-Mastering: Τάκης Αργυρίου (Studio 111)

Επιμέλεια παραγωγής: Βαγγέλης Θεοδώρου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Στραβολαίμης

Μοντέλα: ο Γιώργος Γλέζος και η miss young Hellas, Μελίνα Μηλιού.