Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πρώτη συνεδρίαση χθες για Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πρώτη συνεδρίαση χθες για Επιτροπή  Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε χθες για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής, αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής που αφορούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε πρώτο πλάνο θέτουμε την ομαλή λειτουργία όλων των πρωτοβάθμιων δομών της Περιφέρειάς μας, καθώς καταγράφουμε και τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Σκοπός της σύστασης αυτής της επιτροπής είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος στις συνεδριάσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων και με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε σε ποιοτικότερα αποτελέσματα.

Προγραμματίζονται δράσεις, πάντα σε συνεννόηση και με τον περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, και σύντομα οι πολίτες θα μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και θα τις αγκαλιάσουν. Θα αφορούν στην πρόληψη και τη δημόσια υγεία».