«Πλεύση Ελευθερίας»: Τρεις υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή από τη Μεσσηνία

«Πλεύση Ελευθερίας»: Τρεις υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή από τη Μεσσηνία

Με την παρουσία της προέδρου και των βουλευτών της στη Βουλή, αλλά και στην κοινωνία, κατά τους 10 μήνες που πέρασαν από την είσοδό της στο Κοινοβούλιο, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, η «Πλεύση Ελευθερίας» κάνει πράξη καθημερινά την υπόσχεση που είχε δώσει στους πολίτες προεκλογικά: να δώσει ζωή στη Βουλή και να είναι η φωνή τους και η υπεράσπισή τους στο Κοινοβούλιο.

Η πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές και τα μέλη της «Πλεύσης Ελευθερίας» εργάζονται άοκνα, συγκροτώντας την πραγματική αντιπολίτευση, «την αντιπολίτευση  υπεράσπισης των πολιτών, που φέρνει τα προβλήματα των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή της συζήτησης και προσκαλεί σταθερά τους πολίτες μέσα στη Βουλή».

Με την ίδια αποφασιστικότητα, με το βλέμμα στις ευρωεκλογές, η «Πλεύση Ελευθερίας» παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιό της με σύνθημα: «Υποσχεθήκαμε και δώσαμε ζωή στη Βουλή, δίνουμε τώρα ζωή και στην Ευρωβουλή!». Με 33 υποψηφίους-ες στο ευρωψηφοδέλτιό της, η «Πλεύση Ελευθερίας» ξεκινά ένα νέο αγώνα ενίσχυσης του κινήματος, με ξεχωριστές προσωπικότητες, αυτοδημιούργητους κι αυτόφωτους ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και τη Διασπορά. Από αυτούς οι τρεις είναι Μεσσήνιοι. Πρόκειται για την Ελένη Ψαρρέα (πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.), τον τραγουδοποιό Μπάμπη Στόκα και τον Σπήλιο Ζαχαρόπουλο, πρωταθλητή Ευρώπης, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, πρωταθλητή στίβου σε Πανελλήνιο, Διαβαλκανικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ έχει διατελέσει προπονητής του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και Εθνικών Ομάδων Στίβου.