Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμάτας για τις αλλαγές στους αντιδημάρχους

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμάτας για τις αλλαγές στους αντιδημάρχους

Ο κ. Βασιλόπουλος ανακοίνωσε αλλαγές στους αντιδημάρχους όπως και αρμοδιοτήτων 4 μήνες μετά την έναρξη της νέας θητείας. Δεν αναφέρει πουθενά το λόγο που έγιναν αυτές οι αλλαγές.

Προσπαθεί να  κρύψει ή να υποβαθμίσει το σοβαρό γεγονός ότι ο  μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κουτίβας πρόεβει σε μια απαράδεκτη ενέργεια βίας (χειροδικία) εναντίον προϊσταμένου εντός του χώρου  των συνεργείων του Δήμου.

Αντί να αποπέμψει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τον αναβάθμισε ουσιαστικά αφού του έδωσε πάλι έμμισθη αντιδημαρχία με αρμοδιότητα τα ΚΕΠ και την Φιλαρμονική. Μια αρμοδιότητα σαφώς λιγότερο  απαιτητική και όχι καθημερινής τριβής. Δίνει ουσιαστικά το πράσινο φως να συνεχιστούν τέτοιες συμπεριφορές εναντίον εργαζομένων δικαιώνοντας τον θύτη του περιστατικού. Η εργοδοτική τρομοκρατία από κάποιους που νομίζουν ότι έγιναν «νοματαίοι» δεν μπορεί  να γίνει ανεκτή από κανέναν και πρέπει να πάρουν θέση και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.    

Την ίδια τακτική της αποσιώπησης των γεγονότων έκανε και για τη συμπαραστάτρια του Δημότη και της Επιχείρησης κα. Δημοπούλου  που δήλωσε πως η νεαρή κοπέλα που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους έξω από το αστυνομικό τμήμα «δεν θα επιβίωνε από το δολοφόνο της…. Εκτός αν είχε τα οικονομικά μέσα να προσλάβει προσωπική φύλαξη για το υπόλοιπο της ζωής της». Μετά όχι μόνο δεν ανασκεύασε αλλά συνέχισε στο ίδιο μοτίβο δηλώνοντας ότι «η αστυνομία δεν μπορεί, όσο και αν θέλει, να διαθέτει δύο – τρία άτομα καθημερινά για κάθε πολίτη που βρίσκεται σε κίνδυνο».  

 Για αυτές τις απίστευτες αναρτήσεις  από εκλεγμένη που ψηφίστηκε από τη Δημοτική Αρχή για την έμμισθη θέση της Συμπαραστάτριας του Δημότη (να συμπαρίστανται υποτίθεται σε όσους δεν βρίσκουν το δίκιο τους μπροστά στη Δήμο)  δεν έχει βγάλει κουβέντα η Δημοτική Αρχή, δείχνοντας ουσιαστικά την συμφωνία της .

Ο κατήφορός δεν έχει σταματημό…