Στην Καλαμάτα για προετοιμασία Έλληνες πρωταθλητές του στίβου

Στην Καλαμάτα για προετοιμασία Έλληνες πρωταθλητές του στίβου

Την Καλαμάτα επέλεξαν για να κάνουν μέρος της προετοιμασίας τους πολλοί Έλληνες πρωταθλητές – πρωταθλήτριες εν όψει των υποχρεώσεων τους για τη θερινή αγωνιστική σεζόν  (Πανευρωπαϊκοί αγώνες τον Ιούνιο στη Ρώμη και Ολυμπιακοί τον Αύγουστο στο Παρίσι).

Συγκεκριμένα, στην πόλη μας βρίσκεται η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιωάννα Σιώμου, με την Τατιάνα Γκουσίν, η οποία ήταν 7η στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άλμα σε ύψος, την πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 100 μ. εμπόδια Ελισάβετ Πεσιρίδου και την Σοφία Ιωσηφίδου, η οποία επίσης «εξειδικεύεται» στα 100 εμπόδια.

Στην Καλαμάτα προπονείται ακόμη γκρουπ αθλητών και αθλητριών που συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Βογιατζάκης και μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι πρωταθλήτριες στα 100 και 200 Ραφαέλλα Σπανουδάκη  και Ολίβια Φωτοπούλου (Κύπρος), ο Βασίλης Μυριανθόπουλος 100 και 200 και οι Στέλλα Μιχαηλίδη, Εβελίνα Ανθη,  Μιχάλης Κολλιδάς (200 μ.).

Οι περισσότεροι από τους αθλητές θα λάβουν μέρος στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια» που θα πραγματοποιηθούν στις 12 Μαΐου 2024.