Θ. Βασιλόπουλος: Έμφαση στην καινοτομία, την παραγωγικότητα και την εξωστρέφεια

Θ. Βασιλόπουλος: Έμφαση στην καινοτομία, την παραγωγικότητα και την εξωστρέφεια

Κατά την τελετή εγκαινίων στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο μέσω της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Κατά το χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε: «Η “Πελοπόννησος EXPO” συνεχίζει δυναμικά την πορεία της. Με έμφαση στην καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια η “Πελοπόννησος EXPO” προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους εμάς τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου, σε παραγωγικούς φορείς, σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας, να προβάλλουμε προϊόντα και να αναδείξουμε τον πλούτο της Πελοποννήσου, καθώς και όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που ο ευλογημένος τόπος μας διαθέτει.

Σε αυτή την κατεύθυνση, είναι προφανές ότι η όποια ανάπτυξη επιδιώκουμε ως Δήμοι, δεν μπορεί να αφήνει αμέτοχη την επιχειρηματική κοινότητα και, επομένως, η συνεργασία οφείλει να είναι διαρκής.

Προχωρούμε μπροστά, Μεσσήνιοι, Αρκάδες, Κορίνθιοι, Λάκωνες, Αργολιδείς, και όλοι μαζί, συμπεριλαμβανομένων Αχαιών και Ηλείων, ως Πελοποννήσιοι, δημιουργώντας προοπτικές και καλλιεργώντας ένα καινοτόμο, έξυπνο και φιλικό περιβάλλον που θα μας οδηγήσει με ασφάλεια σε καλύτερες ημέρες».