Βασίλης Τζαμουράνης: Δεν είναι τυχαίο το γεγονός στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Βασίλης Τζαμουράνης: Δεν είναι τυχαίο  το γεγονός στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Συνέχεια στο θέμα του επεισοδίου που δημιουργήθηκε στην Υπηρεσία Καθαριότητας με τον αντιδήμαρχο Ηλία Κουτίβα δίνει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, Βασίλης Τζαμουράνης.

Όπως υποστηρίζει σε νεότερη ανακοίνωσή του, «η μέσω του facebook συγγνώμη του κ. αντιδημάρχου για την απρόκλητη από μέρους του συμπεριφορά, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, εναντίον προϊσταμένου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, δεν πείθει ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό. 

Η συγγνώμη αυτή ήρθε μια ολόκληρη εβδομάδα μετά την πράξη του και μετά την ανακοίνωσή μας με την οποία καλέσαμε τον κ. δήμαρχο να απαντήσει για το τι συνέβη και να αποπέμψει τον κ. αντιδήμαρχο. 

Η συγγνώμη αυτή ήρθε, αφού πρώτα ο κ. δήμαρχος και εν συνεχεία ο κ. αντιδήμαρχος μας κατηγόρησαν και συνεχίζουν να μας κατηγορούν για “τοξικότητα”!

Μερικές φορές το θράσος δεν έχει όρια. Εκείνοι που ζητούν συγγνώμη και παραδέχονται “απρόκλητες” συμπεριφορές κατά εργαζομένων κατηγορούν τους αντιπάλους τους για “τοξικότητα”. Πολλές φορές λέει ο λαός ότι από όταν ανακαλύφθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αφήσει στην άκρη την αλαζονεία και την έπαρση και να σέβεται πρωτίστως τους εργαζομένους, καθώς και τους πολιτικούς της αντιπάλους. 

Υ.Γ. Μέσα από τα γεγονότα στην Υπηρεσία Καθαριότητας αναδεικνύεται αυτό που πολλές φορές έχουμε υπογραμμίσει, ότι τα προβλήματα με την καθαριότητα της πόλης και τη λειτουργία της Υπηρεσίας διογκώνονται. Ας προσπαθήσει η Δημοτική Αρχή να τα επιλύσει σε συνεργασία με τους εργαζομένους και με ειλικρινή σεβασμό».