Ξαναπροσπάθησαν να κλέψουν από κατάστημα στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας

Ξαναπροσπάθησαν να κλέψουν από κατάστημα στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας

Θρασύτατοι ήταν δύο Ρομά, οι οποίοι δε δίστασαν να μπουκάρουν σε κατάστημα με τοπικά προϊόντα στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας με σκοπό να το ληστέψουν, κι ενώ αυτό ήταν σε λειτουργία και είχαν ληφθεί μέτρα προστασίας του χώρου.

Το ίδιο κατάστημα είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στόχος, καθώς πριν από καιρό το είχαν διαρρήξει, και εκτός από τα πράγματα που είχαν κλέψει, είχαν προκαλέσει και αρκετές ζημιές.

Το απόγευμα της Τρίτης κι ενώ η ιδιοκτήτρια ήταν στο πίσω μέρος του καταστήματος, άκουσε να ανοίγει η πόρτα, την οποία είχε κλείσει λόγω της σκόνης. Πηγαίνοντας να δει ποιος είναι, είδε έναν Ρομά, ο οποίος κρατούσε κάτι που δεν μπόρεσε να διακρίνει τι ήταν, και της είπε να του δώσει ό,τι είχε. Τότε η ιδιοκτήτρια τον έσπρωξε με δύναμη έξω από το μαγαζί, όπου είδε ότι τον περίμενε ομόφυλός του.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 40χρονο και έναν 47χρονο Ρομά. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Β.Β.