Enduro βόλτα Ταϋγέτου στις 11 και 12 Μαΐου

Enduro βόλτα Ταϋγέτου στις 11 και 12 Μαΐου

Μια ακόμη ορεινή μοτοσυνάντηση έχουν προγραμματίσει φέτος τα μέλη της Enduro Team Ταϋγέτου. Ντόπιοι και ξένοι φίλοι της μοτοσυκλέτας και του βουνού έχουν δώσει ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αγία Μαρίνα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο 11 Μαΐου εκκίνηση από κατασκήνωση Αγία Μαρίνα 10:15 ανεφοδιασμός και αναχώρηση 10:30.

Η βραδιά θα κλείσει με μουσική, παραδοσιακή γουρνοπουλα και μπύρες σε τιμή κόστους για όσους δεν θέλουν να ψήσουν. Την Κυριακή 12 Μαΐου ο ανεφοδιασμός έχει οριστεί για τις 9:30 π.μ. και εκκινήσεις θα γίνουν διαδοχικά από τις 10 έως τις 10:45. Και πάλι θα υπάρχει το μεσημέρι από το σύλλογο γουρνοπούλα και μπύρες σε τιμή κόστους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές για περισσότερες πληροφορίες για την επικείμενη μοτοσυνάντηση και τις δράσεις της Enduro Team Ταΰγετος: taygetosenduro@gmail.com ή στο 6977620497.

Όπως αυτοσυστήνονται τα μέλη της, η ENDURO TEAM TAYGETOS είναι μια ομάδα φίλων που κατάγονται από τα χωριά του ορεινού όγκου του Ταΰγετου, αγαπούν το βουνό και από το 2003 κάνουν εξορμήσεις και διάφορες εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα συμμετέχουν  εθελοντικά στην προστασία του το καλοκαίρι και κάνουν δενδροφυτεύσεις.