Ενισχύθηκε με μόνιμη παιδίατρο το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Ενισχύθηκε με μόνιμη παιδίατρο το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Με μόνιμη παιδίατρο ενισχύθηκε η Παιδιατρική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.

Σε χθεσινό δελτίο Τύπου, μάλιστα, που υπογράφεται από τον αναπληρωτή διοικητή Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, αναφέρεται σχετικά: «Με χαρά σάς γνωστοποιούμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) 13/5/2024 ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στη Νοσηλευτική Μονάδα μας η κα Ουρανία Μαγκώνη, ως μόνιμος ιατρός ειδικότητας Παιδιατρικής με βαθμό Επιμελητή Β΄ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας.

Η κα Ουρανία Μαγκώνη έρχεται να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρει μέχρι σήμερα το ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας.

Η παρουσία ενός πλέον παιδιάτρου ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους γονείς και παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού και πραγματοποίησης περαιτέρω δράσεων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα παιδιά της Τριφυλίας.

Καλωσορίζουμε την κυρία Μαγκώνη, την ευχαριστούμε για την επιλογή της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τόπο μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της».