Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Παρέμβαση για επίσκεψη Στέφανου Κασσελάκη

Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Παρέμβαση για επίσκεψη  Στέφανου Κασσελάκη

Στην επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη, στη Μεσσηνία αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, όπως και στην παράλειψή του να υπάρξει «συνομιλία και ενημέρωση με το θεσμικό φορέα υγείας στο νομό, που είναι ο Ιατρικός Σύλλογος».

Αναλυτικά σημειώνει σε αυτή: «Mε ιδιαίτερη χαρά είδαμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, να επισκέπτεται τη Μεσσηνία και τον ευχαριστούμε θερμά ως Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την ιδιαίτερη ευαισθησία του σχετικά με τις ανάγκες υγείας του νομού μας, τόσο στην  Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας. Σε ένα νομό που πλήττεται έντονα από την υποστελέχωση των μονάδων αυτών σε ιατρικό προσωπικό, με αποτέλεσμα τη μείωση επιπέδου υγείας των συμπολιτών μας.

Παράλληλα και οι ιδιώτες συνάδελφοί μας, που έβαλαν και αυτοί πλάτη την περίοδο της πανδημίας, δεν αντιμετωπίζονται με το δέοντα σεβασμό.

Όμως, σημαντική του παράλειψη είναι η συνομιλία και η ενημέρωσή του με το θεσμικό φορέα υγείας στο νομό, που είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας είναι ο θεσμικός συνομιλητής της Κεντρικής Διοίκησης που εποπτεύει και διασφαλίζει την υγεία στο Νομό Μεσσηνίας. Πιστεύουμε ότι αυτή η παράλειψή του δεν ήταν επί σκοπού.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, όπως και να έχει, ως θεσμικός παράγοντας, είναι στη διάθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη, όποτε χρειαστεί, και σε οποιονδήποτε άλλο φορέα, να τον ενημερώσει σοβαρά και αξιόπιστα για θέματα υγείας στο Νομό Μεσσηνίας».