Μιλτιάδης – ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων σήμερα στους Γαργαλιάνους

Μιλτιάδης – ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων σήμερα στους Γαργαλιάνους

Το τρίτο (και τελευταίο) εντός έδρας ματς για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία δίνει σήμερα ο πρωταθλητής Μεσσηνίας Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας καθώς «κοντράρεται» στις 4.15 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Γαργαλιάνων με τον πρωταθλητή Ζακύνθου ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου.

Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο μπαράζ και η τριφυλιακή ομάδα στοχεύει στην τρίτη νίκη της (προηγήθηκαν εκείνες κόντρα σε Ατρόμητο Πατρών, ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων), ώστε να «αγκαλιάσει» την άνοδο. Ο προπονητής Ηλίας Φωτόπουλος και οι συνεργάτες του Γιάννης Καραλάγας, Μιχάλης Φασουλής στα πλάνα που ετοιμάζουν γι’ αυτόν τον «τελικό» δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα  προβλήματα.

Ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας όπως συνέβη και στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς, αναμένεται να έχει τη στήριξη πολυάριθμων φιλάθλων από την ευρύτερη περιοχή.

Όσον αφορά τώρα στον ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων, μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση του 5ου Ομίλου με 4 βαθμούς (έχει απολογισμό  νίκη, ισοπαλία, δύο ήττες, ενώ έχει κάνει  το ρεπό του).

Στην τεχνική του ηγεσία βρίσκεται ο Παναγιώτης Τρουπιώτης, ενώ στο «ρόστερ» του υπάρχουν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές (Κακολύρης, Μούστα, Κάρδαρης, Τζιαφέρης κ.ά).

Τον κυριακάτικο αγώνα έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Σπυρίδων Καζανάς από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, βοηθοί θα είναι οι Ελευθέριος Ροκοπάνος και Ιωάννης  Μπάκας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Στυλιανός Κυριακάκης από την ΕΠΣ Ηλείας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 5ου Ομίλου

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 6ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος  για άνοδο στη Γ΄ Εθνική είναι οι εξής:

Κυριακή 26 Μαΐου – 4.15 μ.μ.

 ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων – Παναρκαδικός

Ατρόμητος Πατρών – Παλληξουριακός

Ρεπό: Πανγυθεατικός.