Μιλτιάδης – ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων σήμερα στους Γαργαλιάνους

Μιλτιάδης – ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων σήμερα στους Γαργαλιάνους

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον πρωταθλητή Μεσσηνίας Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας στο σημερινό εντός έδρας ματς με τον πρωταθλητή Ηλείας ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων, για την 5η αγωνιστική του 5ου Ομίλου του Ειδικού πρωταθλήματος για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ώστε ν’ αυξήσει  τις ελπίδες του για πλασάρισμα στην «προνομιούχο» τριάδα.

Ο προπονητής της τριφυλιακής ομάδας Ηλίας Φωτόπουλος και οι συνεργάτες του Γιάννης Καραλάγας, Μιχάλης Φασουλής, σ’ αυτό τον κρίσιμο αγώνα αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Όσον αφορά στον ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων (αναδείχθηκε πρωταθλητής Ηλείας), καθώς επικράτησε στον τελικό των «play – offs” μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 4η θέση  της κατάταξης του 5ου Ομίλου με 4 βαθμούς (έχει απολογισμό  νίκη, ισοπαλία και ήττα, ενώ έχει κάνει το ρεπό της).

Στην τεχνική του ηγεσία βρίσκεται ο Σπύρος Αντωνόπουλος, ενώ στο «ρόστερ» του έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες (Μπέριος, Κολόκας, Μπακατσέλος και άλλοι).

Πρόεδρος του ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων είναι ο Αντώνης Αραβαντινός που παλιότερα ασχολήθηκε με τα διοικητικά της Προοδευτικής.

Ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας και στο σημερινό αγώνα αναμένεται να έχει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Επαμεινώνδας Κολορίζος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, βοηθοί θα είναι οι Σπυρίδων Σερεβέτας και Νικόλαος Ανδρέου από την ΕΠΣ Αθήνας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Κωνσταντίνος Φλωράκης από την ΕΠΣ Αθήνας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 5ου Ομίλου
Τα υπόλοιπα ματς της 5ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, είναι τα εξής:

Κυριακή 19 Μαΐου – 3.00 μ.μ.

ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων – Παλληξουριακός

Ώρα 5.00 μ.μ.

Πανγυθεατικό – Παναρκαδικός

Ρεπό: Ατρόμητος Πατρών.