Μόνιμος ιατρός Εσωτερικής Παθολογίας στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Μόνιμος ιατρός Εσωτερικής Παθολογίας στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Με μόνιμο ιατρό Εσωτερικής Παθολογίας ενισχύθηκε η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας.

Σε χθεσινό δελτίο Τύπου, που υπογράφεται από τον αναπληρωτή διοικητή Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, αναφέρεται σχετικά: «Με χαρά σάς γνωστοποιούμε ότι στις 20/5/2024 ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στη Νοσηλευτική Μονάδα μας ο κ. Λιάκος Αντώνιος, ως μόνιμος ιατρός ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας με βαθμό Επιμελητή Β΄, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας. Η διαδικασία στελέχωσης του νοσοκομείου συνεχίζεται σύμφωνα με το στρατηγικό μας πλάνο!

Ο κ. Λιάκος Αντώνιος έρχεται να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρει μέχρι σήμερα το ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας. Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται προβλέποντας στην ακόμη μεγαλύτερη συνεισφορά της στον τομέα της υγείας, με την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών από άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό για την ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου μας προς τους πολίτες.

Καλωσορίζουμε τον κύριο Λιάκο, τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του».