Συγκέντρωση από τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών για την έλλειψη εργατών γης

Συγκέντρωση από τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών για την έλλειψη εργατών γης

Η έλλειψη εργατών γης, η οποία απειλεί την αγροτική παραγωγή στην Τριφυλία, είναι το θέμα συζήτησης ανοιχτής συγκέντρωσης που συγκαλεί ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών για την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 9.00 το βράδυ, στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Σε επιστολή – πρόσκληση του συλλόγου προς το Δήμο Τριφυλίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Γραφείο Πρωθυπουργού, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πολιτικές και κομματικές παρατάξεις, με θέμα «Εργάτες γης|ανοιχτή συγκέντρωση», αναφέρεται: «Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι, το συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών καλεί όλους τους πολιτικούς και θεσμικούς φορείς, πολιτικούς αρχηγούς, καθώς και όλους τους εκλεγμένους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας, να παραβρεθούν σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, με σκοπό τη συζήτηση και την επίλυση του μείζονος ζητήματος της έλλειψης εργατών γης, το οποίο απειλεί την αγροτική παραγωγή.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί, παρουσία των ΜΜΕ, στις 31 Μαΐου και ώρα 21.00, στο Πνευματικό Κέντρο Βορρέειο στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Παρακαλούμε πολύ να μας επιβεβαιώσετε άμεσα την παρουσία σας».
Η.Γ.