«Ζευγάρωσε» τις νίκες ο Μιλτιάδης, 2-0 τον ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων στους Γαργαλιάνους

«Ζευγάρωσε» τις νίκες ο Μιλτιάδης, 2-0 τον ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων στους Γαργαλιάνους

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας «ζευγάρωσε» τις νίκες στο ειδικό πρωτάθλημα για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, καθώς επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων (πρωταθλητής Ηλείας) την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο Γαργαλιάνων, για την 5η αγωνιστική του 5ου Ομίλου.

Μία σπουδαία νίκη για την τριφυλιακή ομάδα, η οποία «πλασαρίστηκε» πλέον στην προνομιούχο «τριάδα» (απομένουν 2 αγωνιστικές για το «φινάλε» των μπαράζ).

Το ματς ήταν δυνατό με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης. Τα γκολ του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας σημείωσαν οι Βασίλης Αθανασόπουλος (23΄) και Δημήτρης Μπάρκας (68΄), τα οποία πανηγυρίστηκαν έξαλλα από τους φιλάθλους.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
23΄ο Κατσιώλης κάθετη μπαλιά στον Αθανασόπουλο, που έκανε το σουτ, ο «πορτιέρο» Κουτρουμπής απέκρουσε, ο Αθανασόπουλος πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

33΄ ο Καντούτσης μπροστινή μπαλιά, ο Μπάρκας έκανε το σουτ, μόλις άουτ.

42΄ ο Πολίμος πάσα στον Δημητρίου, που γύρισε στον Ιωάν. Τσόπελα, ο οποίος έκανε το σουτ, άουτ.

44΄ο Δημητρίου δυνατό σουτ, ο Κουτρουμπής με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

57΄ο Μπακατσέλος δυνατό σουτ, μόλις άουτ.

68΄ο Μπάρκας ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ 2-0.

78΄ ο Δημητρίου δυνατό σουτ, ο Κουτρουμπής απέκρουσε.

85΄ο Μπακατσέλος δυνατό σουτ, άουτ.

Καλή ήταν η διαιτησία του Επαμεινώνδα Κολορίζου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, που είχε βοηθούς τους Σπυρίδωνα Σερεβέτα και Ανδρέου από την ΕΠΣ Αθήνας.

Κίτρινη κάρτα πήραν οι Κατσιώλης, Μπάρκας, Δημητρίου, Αθανασόπουλος (Μιλτιάδης), Κολόκας, Σκοζάι, Γαλανόπουλος (Ξενοφών Κρεστένων).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος, Γιάννης Καραλάγας, Μιχάλης Φασουλής): Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ιωάν. Τσόπελας, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Κατσιώλης (63΄ Σταθόπουλος), Σαραντόπουλος (77΄ Τσιγαρίδης), Δημητρίου (90΄ Μπολούν), Αθανασόπουλος, Μπάρκας.

ΑΟ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Μπέριος, Κολόκας, Αναμουρλίδης (89΄ Κουτσογιαννάκης), Κωνσταντόπουλος, Κρίκος, Γκότσης (82΄ Φερεκίδης), Δρακόπουλος (59΄ Τσίγκρηλας), Μπακατσέλος, Σκοζάι.

  • Τον αγώνα μπαράζ παρακολούθησαν 600 και πλέον φίλαθλοι.

Ηλίας Φωτόπουλος: «Μπορούσαμε να καθαρίσουμε από το α΄ ημίχρονο…»
Ο προπονητής του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, Ηλίας Φωτόπουλος, μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα μπαράζ με τον ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων, δήλωσε τα εξής: «Πετύχαμε μία ακόμη σημαντική νίκη στα μπαράζ ανόδου και ξαναμπήκαμε στη διεκδίκηση μιας θέσης που δίνει την άνοδο. Στο Α΄ ημίχρονο είχαμε πολύ καλή παρουσία, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» το ματς. Είναι μία δίκαιη νίκη. Ακολουθούν άλλα δύο ματς για την ολοκλήρωση του ειδικού πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θα μας χαρίσουν την άνοδο».

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Είχαμε σημαντικές  ευκαιρίες…»
Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων, Σπύρος Αντωνόπουλος, ανέφερε: «Σ’ αυτό τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ αγωνιστήκαμε με σημαντικές απουσίες. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει μέτρια εικόνα με βάση τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών της. Απομένουν 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των μπαράζ και θα προσπαθήσουμε να «πλασαριστούμε» στην προνομιούχο «τριάδα».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ματς της 5ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, είναι τα εξής:

Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας – ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων 2-0

Πανγυθεατικός – Παναρκαδικός 0-1

ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων – Παλληξουριακός 2-2

Ρεπό: Ατρόμητος Πατρών

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

  1. Παναρκαδικός 10-3     13
  2. Πανγυθεατικός 8-3      8
  3. Μιλτιάδης 5-5 6

-. Παλληξουριακός 6-3   6

5. ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων 6-9      4

-. ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων 4-8   4

7. Ατρόμητος Πατρών 1-9    0

* Ρεπό έχουν κάνει οι ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων, ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας, ο Παλληξουριακός, ο ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων και ο  Ατρόμητος Πατρών.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 26 Μαΐου)

Μιλτιάδης – ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων

ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων – Παναρκαδικός

Ατρόμητος Πατρών – Παλληξουριακός

Ρεπό: Πανγυθεατικός.