Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στη Βαλύρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  αύριο στη Βαλύρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, αύριο Δευτέρα, στη Βαλύρα του Δήμου Μεσσήνης, κατά την διεξαγωγή των πολιτιστικών – αθλητικών εκδηλώσεων «Βαλύρεια 2024».

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας, θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

-Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχήματος, περιμετρικά της πλατείας Βαλύρας από 18.30 έως 20.30

-Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχήματος, στις οδούς στις οποίες θα διεξαχθεί ο αγώνας των 14χλμ. (Δρόμος Θυσίας) εντός της Βαλύρας, από 18.30 έως 20.30, ήτοι στη διασταύρωση του νεκροταφείου αριστερή στροφή βορειοανατολικά (προς πρώην Δημαρχείο), στην επόμενη διασταύρωση στροφή αριστερά με κατεύθυνση βόρεια προς ΚΕΠ-Δημοτικό Κατάστημα Βαλύρας (πρώην Δημαρχείο), εν συνεχεία στην επόμενη διασταύρωση δεξιά στροφή με κατεύθυνση ανατολικά σε ανώνυμη δημοτική και σε μήκος 30 μ. αριστερή στροφή με κατεύθυνση προς βορρά, προς την 7η  Επαρχιακή Οδό μέσω ανώνυμης δημοτικής οδού, επί της 7ης Επαρχιακής Οδού στροφή αριστερά με κατεύθυνση προς δυσμάς και τερματισμός στην κεντρική πλατεία Βαλύρας

-Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχήματος, στις οδούς στις οποίες θα διεξαχθεί ο αγώνας των 1500 μ. εντός της Βαλύρας (από το σημείο εκκίνησης έως την πλατεία) από 19.30 έως 20.00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, κατά περίπτωση, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης – εκτάκτου ανάγκης.