Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιμετρικό της Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  στον περιμετρικό της Καλαμάτας

Από τη Δευτέρα στον ανισόπεδο κόμβο της Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου της Καλαμάτας, του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, λόγω εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης.

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αφορούν στο ημιστέγαστρο και στο cut & cover (σκεπαστό) του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και του κλάδου εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία, καθώς και την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Ρυθμίσεις

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας, οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι εξής:

-Από τη Δευτέρα 17/6 και ώρα 6.00 έως την Τρίτη 18/6 και ώρα 22.00, αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο προαναφερόμενο διάστημα η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου της Σπάρτης.

-Από την Πέμπτη 20/6 και ώρα 6.00 έως την Παρασκευή 21/6 και ώρα 22.00, αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο προαναφερόμενο διάστημα η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Σήμανση

Η εταιρεία παραχώρησης ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. υποχρεούται να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη προσωρινή οδική σήμανση, καθώς και για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, για την εφαρμογή των συγκεκριμένων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αρθούν πριν από τον καθορισμένο χρόνο.