“Μισόλογα” Μητσοτάκη για το Πύργος – Τσακώνα

“Μισόλογα” Μητσοτάκη  για το Πύργος – Τσακώνα

Στην Ηλεία βρέθηκε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και, όπως ήταν φυσικό, στο επίκεντρο των αναφορών του ήταν οι υποδομές. Αυτές σχετίζονται, κυρίως, με το οδικό δίκτυο και την ολοκλήρωση του Πάτρα – Πύργος, με τον πρωθυπουργό να βάζει στην προέκταση και την επέκταση του δρόμου για την Τσακώνα, αναφέροντας και τις συζητήσεις που εξελίσσονται με τον παραχωρησιούχο.

«Επισκέφθηκα σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) το βόρειο κομμάτι, το πιο δύσκολο τεχνικά κομμάτι, αυτό το οποίο ενώνει ουσιαστικά το δρόμο με την Πάτρα και μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα πια, ότι πριν από το τέλος του 2025 το έργο αυτό θα παραδοθεί ολόκληρο, για να σπάσει επιτέλους η απομόνωση του Πύργου, και από τώρα σκεφτόμαστε – επειδή δεν περιμένουμε- την επέκτασή του προς τα νότια και προς την Τσακώνα.

Είμαστε σε συζητήσεις με τον παραχωρησιούχο και θα αντιληφθείτε τη σημασία αυτού του έργου μόνο όταν ολοκληρωθεί. Τότε θα αντιληφθούμε πόσο μεγάλη αναπτυξιακή, πρόσθετη δυναμική μπορεί να δώσει στον τόπο σας ένας δρόμος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.