Τιμήθηκαν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού

Τιμήθηκαν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μέγαρο Χορού η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων και Προαγωγών Εθελοντών Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., δρ Αντώνιος Αυγερινός, στον οποίο απονεμήθηκε πλακέτα “Τιμής Ένεκεν” για τη μέγιστη συμβολή του στην αναγεννητική πορεία του Ε.Ε.Σ. μέσα από καινοτόμες, σύγχρονες, αλληλέγγυες ανθρωπιστικές και ανθρωποκεντρικές δράσεις. Σημαντική και η παρουσία της διευθύντριας της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ., Ευγενίας Γκόγκου.

Θ. Βασιλόπουλος: “Ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει κάθε εθελοντική προσπάθεια”

Στην τελετή το “παρών” έδωσε και ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, υπογραμμίζοντας τη σπουδαία συμβολή των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, και τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

«Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια προσφέρουν στην κοινωνία μας, ειδικά σε μια εποχή που όλα γύρω μας απαξιώνονται, που όλα τρέχουν με πολύ γρήγορο ρυθμό, κι αυτό συμπαρασύρει αρχές και αξίες.

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ανθρώπους που είναι εκεί, δίπλα στην κοινωνία, που προσφέρουν στο συνάνθρωπο που έχει πραγματική ανάγκη. Εμείς, ως Δήμος Καλαμάτας, θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Θα στηρίζουμε κάθε σας προσπάθεια. Μέσα από την καρδιά μου, σας απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!», δήλωσε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος.

Την τελετή τίμησαν, και χαιρέτισαν, με την παρουσία τους πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, η πρόεδρος, μέλη και στελέχη των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, Άργους και Σπάρτης, ενώ ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με την απονομή των διπλωμάτων στους εθελοντές.