Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς (προηγήθηκε εκείνο κόντρα στη Θύελλα Πατρών) για τον Πανθουριακό, στο ειδικό πρωτάθλημα για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Βλαχιώτη τον ΑΣ Αστέρα Βλαχιώτη (νταμπλούχος Λακωνίας), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου.
Η ομάδα της Θουρίας (στις 2 πρώτες αγωνιστικές έχει απολογισμό νίκη και ήττα), θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ο προπονητής του Πανθουριακού Τάκης Σακελλαρόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει γι’ αυτή την κρίσιμη συνάντηση, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Διαιτητής έχει οριστεί ο Ανδρέας Μπέγκος από την ΕΠΣ Αργολίδας, βοηθοί θα είναι οι Νικόλαος Τσιδώνης και Κωνσταντίνος Κοτσοβός από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την ΕΠΣ Ηλείας.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 5ου Ομίλου
Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 3ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, είναι οι εξής:
Σήμερα – 5.00 μ.μ.
Θύελλα Πατρών – Πύργος F.C. Θύελλα
Κυριακή 11 Μαΐου – 2.00 μ.μ.
Ερμής Μελιγούς – Παλληξουριακός
Ρεπό: ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων.