Συναυλία-αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή από τον Μουσικό Όμιλο Καλαμάτας «Ορφεύς»

Συναυλία-αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή από τον Μουσικό Όμιλο Καλαμάτας «Ορφεύς»

Ο Μουσικός Όμιλος Καλαμάτας «Ορφεύς» οργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου συνθέτη και στιχουργού, Σταύρου Κουγιουμτζή, το Σάββατο 18 Απριλίου, στις 8.30 τo βράδυ, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Τραγούδια του θα ερμηνευθούν από τον εξαιρετικό Δημήτρη Μπάση. Στη σκηνή θα βρεθεί, επίσης, η μικτή χορωδία του Ομίλου, συνοδευόμενη από ορχήστρα, η οποία θα απαρτίζεται από καταξιωμένους καθηγητές μουσικής. Οι ηθοποιοί Στέφη και Γιώλικα Πουλοπούλου θα διαβάσουν κείμενα που θα αναφέρονται στη ζωή και στο έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Η εκδήλωση, η οποία αποτελεί φόρο τιμής στον σπουδαίο δημιουργό, αναμένεται να συγκινήσει το κοινό και να αναδείξει την αξία των τραγουδιών του. Πραγματοποιείται δε με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και τη χορηγία του Ιδρύματος Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια, το οποίο είναι ο μέγας χορηγός του Ορφέα και στηρίζει πάντοτε τις πολιτιστικές δράσεις στην πόλη.

Γενική είσοδος 20 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στο κατάστημα «Όλα χαρτί» (Πλατεία 23ης Μαρτίου 2).