Εκδηλώσεις σήμερα στην Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας

Εκδηλώσεις σήμερα στην  Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας

Αφιέρωμα στα αδέσποτα και τα κατοικίδια ζώα περιλαμβάνει το πρωινό πρόγραμμα 13ης Ανθοκομικής Έκθεσης Καλαμάτας, για σήμερα Τρίτη, ενώ το βράδυ θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί και ακολούθως θα ακούγεται μουσική από dj.

Η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας εγκαινιάστηκε το Σάββατο βράδυ από τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή των βουλευτών Μίλτου Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, στελεχών της Δημοτικής Αρχής και της μείζονος μειοψηφίας και με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο δήμαρχος βράβευσε τον Νίκο Κισκήρα και συγκεκριμένα του απένειμε αναμνηστική πλακέτα για την εθελοντική προσφορά του στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση των εγκαινίων πλαισιώθηκε από μουσική από σύνολα εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, στις 10.00 το πρωί και μέχρι τη 1.00 μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση “για τους τετράποδους φίλους μας” με την αιγίδα της «Φάρις», καθώς και εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα «Λουλουδάκια και Ζωάκια!».

Στις 8.00 το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών “Η Αναγέννηση” θα παρουσιάσει παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς. Στις 8.30 η dj Γιώτα Νέζη θα παίξει μουσική δημιουργώντας ατμόσφαιρα “μουσικής βραδιάς κάτω από τα αστέρια!”.