Συνέχεια σήμερα με Μάρθα Φριντζήλα, The Kubara Project, Kalogeraki Bros και Σκιαδαρέσες για το 4ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό -Μουσικό Φεστιβάλ
Ξεκίνησε χθες το 4ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό -Μουσικό Φεστιβάλ, με τους Πυξ Λαξ στη σκηνή για ακόμα μια φορά να δείχνουν ότι το φανατικό κοινό τους ανυπομονεί να τους ακούσει, ενώ μεταξύ αυτών βρίσκονταν και νέοι, κάτι που φανερώνει ότι θα έχουν και συνέχεια.
Πριν από αυτούς στη σκηνή είχαν ανέβει οι Ρουμπαγιάτ, που καταχειροκροτήθηκαν, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τα δεκάδες περίπτερα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ.
Συνέχεια απόψε με Μάρθα Φριντζήλα, The Kubara Project και Kalogeraki Bros και Σκιαδαρέσες, ενώ το 4ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό -Μουσικό Φεστιβάλ ολοκληρώνεται αύριο με συναυλία του Apon και της Cilia Katrali.
Τα εισιτήρια:
Σαβ, 8/8, 19:30 4ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ Traditional , Μεσσηνία18 €
Κυρ, 9/8, 19:30, 4ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ Traditional Festival18 €
Σημεία Φυσικής Προπώλησης
📍 Rodanthos Rock n Roll Beer Bar
📍 Αφράλατο.
📍 Μάμρα Ρακομπυραρείον
📍 ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ( Βιβλιοχαρτοπωλείο)
📍 Κονταργύρη (Βιβλιοχαρτοπωλείο)
📍 Exiscafe
📍Ιστορικό- Κοπανακι.
📍Φούρνος- Μελιγαλας.
📌 Λούφα-Καλαμάτα.
📌 Public
Επίσης εισιτήρια υπάρχουν στο more.com, για ηλεκτρονική αγορά πατήστε εδώ
























