Final 4 κυπέλλου βόλεϊ, να μη λείψει κανείς από τη γιορτή…(φωτογραφίες και βίντεο)

Final 4 κυπέλλου βόλεϊ, να μη λείψει κανείς από τη γιορτή…(φωτογραφίες και βίντεο)

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗ «ΜΑΧΗ» ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΠΑΟΚ, ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΕΚ ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ   
Λίγα 24ωρα απομένουν για τη μεγάλη γιορτή αθλητισμού της Καλαμάτας, η οποία θα φιλοξενήσει (στο Κλειστό της Παραλίας) το Σαββατοκύριακο το final 4 του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών της ΕΟΠΕ. Η αρχή θα γίνει στις 15/3 από τις 4 μ.μ. με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ενώ στις 7.15 μ.μ. θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό ανάμεσα στον ΑΟ Κηφισιάς και την ΑΕΚ. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 7.30 μ.μ. την Κυριακή.
Οι διοργανωτές έδωσαν χθες συνέντευξη Τύπου (θ’ ακολουθήσει αύριο η επίσημη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ομάδων), διαβεβαιώνοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο για την ασφάλεια των αγώνων που έχουν χαρακτήρα ειδικής διαχείρισης και καλώντας τον φίλαθλο κόσμο να προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήριά του, συμμετέχοντας στο κορυφαίο αγωνιστικό διήμερο του βόλεϊ.
Στην ενημερωτική συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, Γιάννης Αδαμόπουλος, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, πρόεδρος της Ένωσης βόλεϊ Πελοποννήσου και πρόεδρος της διοργανώτριας, Καλαμάτα ’80, Κώστας Βλάσσης καθώς και ο τεχνικός διευθυντής των αγώνων και πρώην διεθνής λίμπερο, Χρήστος Δημητρακόπουλος.
 
Ι. Αδαμόπουλος: Να έρθει ο κόσμος να χαρεί το βόλεϊ 
Ο κ. Αδαμόπουλος αφού καλωσόρισε τη διοργάνωση στην Καλαμάτα, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Υπάρχει μια απίστευτα καλή συνεργασία της δημοτικής Αρχής με τις ομάδες βόλεϊ της πόλης μας, με πολλά θετικά αποτελέσματα, ένα από τα οποία είναι και ο τελικός του κυπέλλου. Η Καλαμάτα ’80, την οποία θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν, πέρα από την εν γένει παρουσία της στο χώρο -γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μετά τον Μεσσηνιακό είναι η πρώτη ομάδα που μαζεύει τόσο κόσμο στο Κλειστό- που μας έκανε να ξαναδούμε τόσο θετικά το άθλημα του βόλεϊ και το Κλειστό της Παραλίας και να κάνουμε τόσα έργα και μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση.
Σε μια τέτοια γιορτή δεν θα πρέπει να λείψει κανένας. Καλώ λοιπόν όλους τους συνδημότες μας να γιορτάσουν μαζί μας, να παρακολουθήσουν τους τελικούς και να χαρούν πάρα πολύ βόλεϊ».
 
Κ. Βλάσσης: Επιτυχία για την πόλη η ανάθεση της διοργάνωσης 
Ο Κώστας Βλάσσης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού επεσήμανε:
«Όσα έγιναν φέτος στο Κλειστό της Παραλίας δεν είχαν γίνει ποτέ, από τότε που χτίστηκε το 1980 που παραδόθηκε.
Νομίζω ότι ήταν μια επιτυχία για την πόλη το να έρθει η τελική φάση, το final 4 των ανδρών στην Καλαμάτα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση και για την Ομοσπονδία να στείλει το τουρνουά στην Καλαμάτα, σε ένα “ξεπερασμένο” γήπεδο. Το έστειλε γιατί το γήπεδο έχει αναβαθμιστεί, η πόλη είναι “βολεϊμπολική”, με σημάδια ανάκαμψης σε όλα τα επίπεδα, από τις ομάδες κορυφής μέχρι τις υποδομές.
Θα είναι μια γιορτή. Θέλουμε όλο τον καλαματιανό κόσμο στο γήπεδο. Οι αγώνες είναι ειδικής διαχείρισης, που σημαίνει ότι δεν δόθηκαν εισιτήρια στις ομάδες και σε οργανωμένους οπαδούς. Απευθύνεται μόνο στην πόλη μας και γι’ αυτό δε χρειάζεται να υπάρχει ούτε φόβος, ούτε απογοήτευση ότι δεν θα βρουν εισιτήρια. Είναι εύκολη η πρόσβαση για τους πολίτες της Καλαμάτας να έρθουν στο γήπεδο. Είναι αγώνες βόλεϊ, αγώνες γιορτής, υψηλού θεάματος κι έτσι θα τους κρατήσουμε».

Τέλος, ο Χρήστος Δημητρακόπουλος, ο πρώην διεθνής Μεσσήνιος λίμπερο που από τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με την Καλαμάτα ’80 στην Α2 συμπλήρωσε:
«Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί δε δίνεται τακτικά η δυνατότητα σε μια επαρχιακή πόλη να φιλοξενεί τόσο μεγάλες διοργανώσεις. Και είναι πραγματικά μια σημαντική διοργάνωση καθώς κρίνεται ένας τίτλος και συμμετέχουν 4 από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι το θέαμα που θα παρουσιαστεί θα είναι πολύ όμορφο. Μπορούμε να εγγυηθούμε στον κόσμο ότι λόγω του καθεστώτος της ειδικής διαχείρισης ότι θα κινηθεί σε ειρηνικά πλαίσια, καθώς δεν θα υπάρχουν οργανωμένοι και φίλαθλοι από Συνδέσμους των ομάδων. Απευθυνόμαστε ως επί το πλείστον στο φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής. Να γεμίσει το γήπεδο!»

Έγκαιρη προμήθεια εισιτηρίων και αυστηροί έλεγχοι 
Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και περιλαμβάνουν τόσο τα ημιτελικά όσο και τον τελικό. Είναι ονομαστικά, με την επίδειξη της ταυτότητας, ενώ δεν υπάρχουν ειδικής κατηγορίας παιδικά εισιτήρια.  Διατίθενται από το Πνευματικό Κέντρο (10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00) και από το Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας (18:00 – 20:00) καθημερινά.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την οριστική τους εξάντληση και σε κάθε περίπτωση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14/3/2014 και ώρα 20:00. Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια για διάθεση των εισιτηρίων το Σάββατο και την Κυριακή πριν την έναρξη των αγώνων.
Διευκρινίζεται ακόμη ότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στο Στάδιο, με αστυνομικού, σεκιούριτι και δημοτικούς υπαλλήλους να περιφρουρούν το χώρο, όπου δεν επιτρέπεται η πρόσβαση με διακριτικά ομάδων, π.χ. κασκόλ, πανό, σημαίες, μπλουζάκια, ούτε καν κονκάρδες, ενώ για τους παραβάτες προβλέπεται άμεση αποβολή από το γήπεδο!

Της Χριστίνας Ελευθεράκη

https://www.youtube.com/watch?v=YWOrnReqZho