Την απόφαση του Κώστα Κόλλια να μη θέσει ξανά υποψηφιότητα σχολίασε χθες σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας.
Ο κ. Κατσίβελας σημειώνει πως ο Κ. Κόλλιας επιβεβαίωσε το πολιτικό του ήθος και τη γενναιότητά του και δηλώνει, μεταξύ άλλων, «τιμώ τον άνθρωπο αλλά και τον πολιτικό Κώστα Κόλλια, χωρίς αυτό να αναιρεί την προσπάθειά μας για το καινούργιο που δημιουργείται».
Αναλυτικά, η δήλωση του Παναγιώτη Κατσίβελα: «Με την απόφασή του ο κ. Κώστας Κόλλιας επιβεβαίωσε την υπευθυνότητα του, το πολιτικό του ήθος και τη γενναιότητα της ψυχής του, άλλωστε οι γενναίες αποφάσεις παίρνονται από γενναίους άντρες.
Στην ιστορία της Τριφυλίας μας θα φέρει, εκτός των άλλων, τον τίτλο του πρώτου δημάρχου της. Τιμώ τον άνθρωπο αλλά και τον πολιτικό Κώστα Κόλλια, χωρίς αυτό να αναιρεί την προσπάθειά μας για το καινούργιο που δημιουργείται».
Κατσίβελας: «Ο Κ. Κόλλιας επιβεβαίωσε την υπευθυνότητα, το πολιτικό του ήθος και τη γενναιότητα»
Δείτε επίσης.
Ένα κόβεις, δέκα φυτρώνουν…
Καλαμάτα ’80: Ήττα 3-1 στο πρώτο φιλικό με τον ΟΦΗ
1000 Μiglia Experience Greece 2026″: Ο αγώνας συνεχίζεται σήμερα στη Μεσσηνία
Penny Marathon: Στην πλατεία της Μεσσήνης την Κυριακή με μη ανταγωνιστικές διαδρομές για τρέξιμο και ποδήλατο
Όριο ηλικίας 15 ετών στα social media από την 1η Ιανουαρίου 2027: Οι 10 βασικές ερωτήσεις και απαντήσεις
Έντεκα συλλήψεις για χασίς, ηρωίνη και κοκαΐνη στη Μεσσηνία σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση
Η Καλαμάτα συνεχίζει την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Πριν 94 χρόνια
Πολιτική 30.09.2026, 21:30
ΕΛ.Α.Σ.: από την αυτοοργάνωση στην απαξίωση της βάσης
Αστυνομικά 30.09.2026, 21:28
Ε.Ο. Πύργου -Κυπαρισσίας: 6 τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο
Φόρτωση…






