Ο κόσμος υποφέρει και πεινά κι εσείς τα ίδια παραμύθια


Κύριοι «αντάρτες» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,
ας δούμε την πραγματικότητα. Φθάνουν πια 60 χρόνια ιδεολογικών αναζητήσεων που έκαναν να υποφέρουν δύο γενιές. Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε εκτός ευρώ. Εκτός αν η βόρειος Κορέα ευημερεί. Αλλού είναι το πρόβλημα. Να δούμε τη Δανία, την Αυστραλία, τη Σουηδία, το κοινωνικό κράτος.
Δε φταίει το ευρώ που ο μέσος Έλληνας έγινε επί Ανδρέα και επί Κωστάκη «αστός» σε βάρος των παιδιών μας, αδιαφορώντας για τα λαμόγια που έπαιρναν μίζες ή ξεπουλούσαν, και για τους συνδικαλιστοπατέρες που βόλευαν.
Κύριοι, ξεχάσατε ότι είστε κυβέρνηση και ότι το κράτος πρέπει, επιτέλους, να αρχίσει να λειτουργεί. Να δείξουν τα νέα πρόσωπα αποφασιστικότητα για να κάνουν αυτά για τα οποία ο κόσμος σάς ψήφισε. Όλοι περιμένουμε διαφάνεια, αντικειμενικότητα, αποτελεσματικότητα. Να σταματήσει η ταλαιπωρία του κόσμου, η φοροδιαφυγή, η ασυδοσία στα δημόσια έργα και τις παραλίες. Να ελεγχθούν οι συντεχνίες και οι παρανομίες. Να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες.
Αντί όλων αυτών τώρα ψάχνουμε για ιδεολογικές πλατφόρμες;
Κύριοι, έχουμε ένα μορφωμένο πρωθυπουργό, με μια πολύ ισχυρή στήριξη και ένα λαό που διψάει από υγιείς κυβερνώντες. Κι εσείς που τόσα χρόνια αντιδρούσατε στην ασυδοσία, περί άλλων μάλλον τυρβάζετε ή εθελοτυφλείτε. Τώρα ο τόπος χρειάζεται δουλειά και οργάνωση.
Γιώργος Θεοδωρακόπουλος
π. διευθυντής Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας,
υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας