Γιορτή με βραβεύσεις και κοπή πίτας την Παρασκευή για την Ολυμπιάδα Καλαμάτας

Γιορτή με βραβεύσεις και κοπή πίτας την Παρασκευή για την Ολυμπιάδα Καλαμάτας

Στην Αθήνα βρέθηκαν την Κυριακή τρεις αθλητές της Ολυμπιάδας, όπου πήραν μέρος σε ημερίδα στίβου για παιδιά που είναι γεννημένα το 1999-00.
Τον καλαματιανό σύλλογο εκπροσώπησαν η Κατερίνα Κουκούτση και η Ρωξάνη Καλέμαϊ στα 1000μ , καθώς  και ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος στο μήκος. Και τα τρία νεαρά παιδιά αποκόμισαν εμπειρίες από αυτή τους τη συμμετοχή, ενώ στο πλευρό τους ΣΕΦ βρέθηκαν οι προπονήτριές τους Γιώτα Τσιάλα και Μαίρη Βυθούλκα.
Ήταν η δεύτερη επίσημη παρουσία της Ολυμπιάδας το 2014, καθώς μια 5μελής αποστολή είχε αγωνιστεί σε αντίστοιχη ημερίδα στην Πάτρα, ενώ για τις 16 Φεβρουαρίου έχει μετατεθεί η εξ αναβολής συνάντηση ανωμάλου δρόμου που έχει προγραμματιστεί στα Φιλιατρά, σε συνεργασία με τον ΑΣ Τριφυλίας.
Η Ολυμπιάδα, που αποτελεί έμπνευση και δημιούργημα της πρωταθλήτριας του ακοντισμού, Γιώτας Τσιάλα, κλείνει φέτος 7 χρόνια ζωής, κατακτώντας κάθε χρόνο αν αναγνώριση, φίλους και μέλη, αγωνιστικές επιτυχίες και εμπειρίες. Την προσεχή Παρασκευή στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου έχει προγραμματιστεί η μεγάλη γιορτή του συλλόγου, με κοπή πίτας και βραβεύσεις.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι (πρόεδρος είναι ο Νίκος Τσιάλας) έχουν επιλέξει να τιμήσουν και «Θάρρος» για την προσφορά του στον αθλητισμό. Θα βραβευθούν επίσης ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης, η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας, η πολλά υποσχόμενη άλτρια του συλλόγου Δάφνη Ντουλαπτσή για τη συμμετοχή της πέρυσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ ξεχωριστής σημασία είναι η επιλογή βράβευσης της οικογένειας και του αθλητή της Ολυμπιάδας, Ανδρέα Στασινόπουλου, ενός παιδιού με σύνδρομο ντάουν, που με τη συμμετοχή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες δίνει ένα ισχυρό μήνυμα για την ανάγκη-υποχρέωση επαναπροδιορισμού της θέσης των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην κοινωνία μας…