Σε μια μοναδική μουσική μέθεξη είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όσοι πρόλαβαν να βρουν θέση στο κατάμεστο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας προχθές το βράδυ.
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, με 19 μουσικούς και μαέστρο τον Νίκο Χαλιάσα, συνέπραξε με 28 σπουδαστές μουσικής από την πόλη μας σε μια ανεπανάληπτη πανηγυρική συναυλία.
Το αποτέλεσμα μάγεψε το κοινό της Καλαμάτας, που από νωρίς είχε κατακλύσει το αμφιθέατρο, περιμένοντας να απολαύσει τους ήχους της πιο ιστορικής και σημαντικής Συμφωνικής Ορχήστρας της χώρας μας.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, απονεμήθηκε η ετήσια υποτροφία ή προσφορά οργάνου στην Αλεξάνδρα Μάτζαρη, σπουδάστρια στην τάξη φλάουτου της Βίκης Βασιλειάδη στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.
Όμως, όπως είχαμε «προφητεύσει», ο χώρος αποδείχθηκε ακατάλληλος για τέτοιου είδους εκδήλωση. Αρκετοί δημότες που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία έφυγαν, αφού ο συνωστισμός ήταν ανυπόφορος, αλλά και γενικότερα τέτοιου είδους εκδηλώσεις θέλουν άλλους χώρους. Σαν το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.
Α.Π.
Ακατάλληλος χώρος, σπουδαία βραδιά…
Δείτε επίσης.
«Να θυμάσαι ότι είσαι απολύτως μοναδικός. Όπως και οι άλλοι»
Πριν 94 χρόνια
Ψηφιοποίηση, διαφάνεια και τα κρίσιμα νομικά ερωτήματα για τη διαχείριση των ΠΜΣ
ΕΛ.Α.Σ.: από την αυτοοργάνωση στην απαξίωση της βάσης
Ε.Ο. Πύργου -Κυπαρισσίας: 6 τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο
Επόμενη στάση της «Διάπλασης» στην Πύλο
10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου: Αφιερωμένο στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της μαγικής τέχνης του κουκλοθέατρου
«Ο Καραγκιόζης στον Βυθό της Θάλασσας» στο Tsikibom Studio!
Τοπικά 30.09.2026, 20:45
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μεσσηνίας: Open Day Εθελοντισμού την Κυριακή
Τοπικά 30.09.2026, 20:26
Ο καιρός αύριο Πέμπτη στην Καλαμάτα
Τοπικά 30.09.2026, 19:00
Φοιτητική στέγη: Ανοδικά τα ενοίκια στην Καλαμάτα
Τοπικά 30.09.2026, 18:00
Εκτεταμένη ανακαίνιση στα Κέντρα Υγείας Μεσσήνης και Αγίου Νικολάου
Τοπικά 30.09.2026, 17:00
Νέος κόμβος για ασφαλέστερη πρόσβαση στην Αρχαία Μεσσήνη
Φόρτωση…



