Έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας τις ημέρες αυτές σε βασικά και καίρια σημεία της Καλαμάτας, δηλώνοντας την ετοιμότητά της.
Και χθες η παρουσία δυνάμεων της Αστυνομίας, ήταν μεγάλη σε πιθανούς «οικονομικούς στόχους» της πόλης, όπως είναι οι τράπεζες και τα ταχυδρομεία, που λόγω των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διακινούν σημαντικά χρηματικά ποσά.
Μάλιστα, η ισχυρή αστυνομική δύναμη χθες το πρωί έξω από το Ταχυδρομείο προκάλεσε απορία σε αρκετούς πολίτες, οι οποίοι ανησυχούσαν αν έχει συμβεί κάτι. Ειδικότερα, μόνο έξω από το Ταχυδρομείο είχαν σταθμεύσει περιπολικό με το πλήρωμά του και αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.
Τα μέτρα αυτά, ωστόσο, είναι καθαρά προληπτικά και αποτρεπτικά για δράστες που θα ήθελαν να προβούν σε παραβατική πράξη, ενώ θα συνεχισθούν καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, σε διάφορα σημεία και απρογραμμάτιστα.
Β.Β.
Ισχυρή αστυνομική παρουσία σε οικονομικούς στόχους της Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
«Να θυμάσαι ότι είσαι απολύτως μοναδικός. Όπως και οι άλλοι»
Πριν 94 χρόνια
Ψηφιοποίηση, διαφάνεια και τα κρίσιμα νομικά ερωτήματα για τη διαχείριση των ΠΜΣ
ΕΛ.Α.Σ.: από την αυτοοργάνωση στην απαξίωση της βάσης
Ε.Ο. Πύργου -Κυπαρισσίας: 6 τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο
Επόμενη στάση της «Διάπλασης» στην Πύλο
10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου: Αφιερωμένο στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της μαγικής τέχνης του κουκλοθέατρου
«Ο Καραγκιόζης στον Βυθό της Θάλασσας» στο Tsikibom Studio!
Τοπικά 30.09.2026, 20:45
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μεσσηνίας: Open Day Εθελοντισμού την Κυριακή
Τοπικά 30.09.2026, 20:26
Ο καιρός αύριο Πέμπτη στην Καλαμάτα
Τοπικά 30.09.2026, 19:00
Φοιτητική στέγη: Ανοδικά τα ενοίκια στην Καλαμάτα
Τοπικά 30.09.2026, 18:00
Εκτεταμένη ανακαίνιση στα Κέντρα Υγείας Μεσσήνης και Αγίου Νικολάου
Τοπικά 30.09.2026, 17:00
Νέος κόμβος για ασφαλέστερη πρόσβαση στην Αρχαία Μεσσήνη
Φόρτωση…



