Τρεις τραυματίες στο τροχαίο του αεροδρομίου, με έναν σε κρίσιμη κατάσταση (φωτογραφίες)

Τρεις τραυματίες στο τροχαίο του αεροδρομίου, με έναν σε κρίσιμη κατάσταση (φωτογραφίες)

Σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίσθηκε και νοσηλεύεται η 54χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε χθες το πρωί σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Καλαμάτας – Μεσσήνης, στο ύψος του αεροδρομίου. Τραυματισμένοι είναι, επίσης, ο σύζυγός της και ο αδελφός του, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο.
Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη, με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, συγκρούσθηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο αδέλφια με τις γυναίκες του.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και εξαιτίας της το αυτοκίνητο με τους τέσσερις επιβάτες εξετράπη αριστερά και έπεσε στο αρδευτικό χαντάκι. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ατόμων και κυρίως του οδηγού.
Η 54χρονη, που ήταν συνοδηγός, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στην Αθήνα. Οι δύο άντρες, επίσης τραυματισμένοι, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ προληπτικά στο νοσοκομείο παρέμειναν η δεύτερη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο, καθώς και η νεαρή οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.