Η μία αστυνομική επιχείρηση μετά την άλλη στη Μεσσηνία

Η μία αστυνομική επιχείρηση μετά την άλλη στη Μεσσηνία

Συλλήψεις για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα

Νέα αστυνομική επιχείρηση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο γενικότερης που πραγματοποιήθηκε σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έγινε στη Μεσσηνία το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 893 άτομα, εκ των οποίων 638 ήταν Έλληνες και 255 αλλοδαποί, καθώς και σε 632 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 133 άτομα, από τα οποία 75 ήταν Έλληνες και 58 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 76 άτομα.

Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 304 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα και αναλυτικά:

-Επτά άτομα για ναρκωτικά. Ένας 29χρονος διότι σε έλεγχο που του έγινε στην Καλαμάτα βρέθηκε να έχει 4,1 γραμμάρια χασίς. Ένας 20χρονος και ένας 19χρονος στα Λέικα, διότι κατείχαν 1,2 γραμμάρια χασίς. Μια 38χρονη στην παραλία διότι είχε 2 γραμμάρια χασίς. Ένας 47χρονος στον Άρι γιατί σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρα ένα φυτό ινδικής κάνναβης, ύψους 9 εκατ., ενώ κατείχε και δύο συσκευασίες με χασίς, 46 και 20 γραμμαρίων. Ένας 36χρονος διότι κατείχε 12,3 γραμμάρια χασίς και άλλος ένας 36χρονος διότι βρέθηκε στην κατοχή του 1,5 γραμμάριο ηρωίνης και 102 ναρκωτικά δισκία

-Ένας 40χρονος Έλληνας και ένας 44χρονος αλλοδαπός για καταδικαστικά έγγραφα

-Δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας  

-Τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Της Βίκυς Βετουλάκη