Football League Youth: Ήττα του Π.Σ. Η Καλαμάτα με 2-1 από το Αιγάλεω χθες στο Ασπρόχωμα

Football League Youth: Ήττα του Π.Σ. Η Καλαμάτα με 2-1 από το Αιγάλεω χθες στο Ασπρόχωμα

Η ομάδα Κ-17 της Καλαμάτας αν και προηγήθηκε με 1-0 επί του Αιγάλεω χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροχώματος, γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1 σε ματς που περιλαμβανόταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Football League Youth.

Όλα κρίθηκαν στο β΄ ημίχρονο όπου και σημειώθηκαν τα τρία γκολ.

Η ομάδα Κ-17 της Καλαμάτας προηγήθηκε με 1-0 χάρις σε γκολ του Ρονάλντο Κανανάι (64΄). Το Αιγάλεω όμως αντέδρασε και με δύο γκολ στο φινάλε του ματς πήρε τη νίκη με 2-1.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

8΄ο Ανδρέας Ακριστινέι δυνατό σουτ, άουτ.

15΄ο Νικόλαος Τάγης διαγώνιο σουτ, άουτ.

27΄ο Απόστολος Παπαρούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Σέρχιο Πρίφτης κεφαλιά, μόλις άουτ.

57΄ο Γιώργος Μπαριτάκης δυνατό σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

64΄ ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης κοντινό πλασέ, ο πορτιέρο Μιχάλης Χριστοδουλίδης απέκρουσε, ο Ρουμελιώτης νέο σουτ, ο Χριστοδουλίδης έδιωξε με τα πόδια, η μπάλα στρώθηκε στον Ρονάλντο Κανανάι που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές της Κ-1 της  Καλαμάτας.

68΄ο Ανδρέας Ακριστινέι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σέρχιο Πρίφτη, ο διαιτητής Παναγιώτης Κομπιλίρης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

74΄ο νεοεισελθών επιθετικός του Αιγάλεω Ιωάννης Σαρρής είχε αψιμαχία με τον αργηγό της Κ-17 της Καλαμάτας Κωνσταντίνο Ψυχογιάννη,   ο οποίος  βρέθηκε στο έδαφος. Δημιουργήθηκε δε ένταση στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ φιλάθλων στην κερκίδα. Βέβαια στο γήπεδο από την αρχή του ματς  υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Στο 81΄ σε ένα φάουλ υπέρ του Αιγάλεω  στο κέντρο του γηπέδου, φίλαθλοι από την κερκίδα έριξαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο.

90΄ο Νικόλαος Τάγης εκτέλεσε  κόρνερ, ο Λουκάς Μπόκτορ κεφαλιά – πάσα στον Απόστολο Παπαρούνη, που με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω.

93΄ο Νικόλαος Τάγης ανατράπηκε έξω από την περιοχή από τον Ανδρέα Μυστριώτη και ο διαιτητής Παναγιώτης Κομπιλίρης αφού άφησε πλεονέκτημα, έδωσε τελικά το φάουλ. Το εκτέλεσε ο Σέρχιο Πρίφτης και μ’ εκπληκτική εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Ο σκόρερ μαζί με τους συμπαίκτες του έτρεξαν προς την κερκίδα όπου καθόταν ο πρόεδρος του Αιγάλεω κ. Παλτόγλου και ορισμένοι γονείς ποδοσφαιριστών της αθηναϊκής ομάδας πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ.

Παράπονα για τη διαιτησία του Παναγιώτη Κομπιλίρη εξέφρασε ο Π.Σ. Η Καλαμάτα.

Βοηθοί ήταν οι Παναγιώτης Νικολόπουλος και Ηλίας Μπουρίκας.

Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» (Βαγγέλης Κουρεντζής, Μιχάλης Παυλάκης): Τσιφτσής, Ψυχογιάννης, Παυλής, Σκοπέτος, Μυστριώτης, Παναγιωτόπουλος (74΄ λ. τρ. Μάτση), Γουρνάς (33΄ Σερπάνος), Κλ. Κανανάι (33΄ Ρουμελιώτης), Ακριστινέι, Ρ. Κανανάι, Δικαιουλάκος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Σπ. Μπαριάμης): Χρυστοδουλίδης, Ζούτας, Σελεβέντας (88΄ Αρβανίτης), Βανδώρος, Πρίφτης, Παλτόγλου (69΄ Μπιάζης), Παπαρούνης, Μπαριτάκης, Τάγης, Μονεμβασιώτης (83΄ Αρβανίτης), Μπόκτορ.

Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Χρήστος Τάτσης.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροχώματος μεταξύ άλλων διακρίναμε τα διοικητικά στελέχη του Π.Σ. Η Καλαμάτα Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη, Κωνσταντίνο Παπασταμάτη, τον προπονητή Βασίλη Βούζα, τα μέλη του τεχνικού τιμ Παναγιώτη Χριστοφιλέα, Γιώργο Πολυμενέα, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας Κώστα Ασημακόπουλο, Νικήτα Παπανικολόπουλο ή «Γάτο» και αρκετούς προπονητές τοπικών ομάδων.