Τον αγώνα των εργαζομένων στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, «για να μη μειωθούν», όπως αναφέρει, «οι αποδοχές τους.
Οι εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ όλα αυτά τα χρόνια συνεισέφεραν στην ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης, η οποία, ως γνωστόν, κατ’ αποκλειστικότητα εκτελεί το δημόσιο έργο της συγκοινωνίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Είμαστε αντίθετοι στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας, στις μειώσεις αποδοχών και σε κάθε ενέργεια που γίνεται χωρίς διάλογο και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου και των εργαζομένων.
Η οποιαδήποτε λύση για μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης θα πρέπει να αναζητηθεί σε άλλους παράγοντες και όχι στη μείωση του κόστους εργασίας.
Είναι άμεση ανάγκη να ξεκινήσει ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος με το σωματείο των εργαζομένων για να δοθεί λύση στο πρόβλημα και να μπει τέλος στο κλίμα αβεβαιότητας».
Στήριξη των εργαζομένων στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας από το Εργατικό Κέντρο
Δείτε επίσης.
Ξεσηκωμός στην Καλαμάτα για το γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ
Μοχλός στη συνεργασία τουριστικού και αγροτικού τομέα της Μεσσηνίας η «πράσινη ανάπτυξη»
15χρονος έκλεψε πατίνι από πολυκατοικία στην Καλαμάτα
Στα περσινά επίπεδα η παραγωγή της ποικιλίας “Καλαμών” με πολύ καλή ποιοτική εικόνα
Μέχρι τις 9 Νοεμβρίου στο καφέ-βιβλιοπωλείο «Ραμόν» η έκθεση ζωγραφικής «Εγώ ειμί…»
Π. Λύρας: Η Καλαμάτα υποδέχεται την Αυτοδιοίκηση
Πρωταγωνιστές τα τρόφιμα, αλλά όχι το μεσσηνιακό «χρυσάφι»
Τοπικά 04.11.2026, 07:48
Διήμερη επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα
Τοπικά 03.11.2026, 22:15
Πριν 94 χρόνια
Τοπικά 03.11.2026, 21:00
Οι «δρόμοι κουρελού» στο συνέδριο της ΚΕΔΕ από τον δήμαρχο Καλαμάτας
Τοπικά 03.11.2026, 20:00
Δημοκράτες: «Η κοινωνία της εργασίας δεν αντέχει άλλα ημίμετρα»
Φόρτωση…



