Έχασε εις διπλούν από τα Ταταύλα η Καλαμάτα ΄80, κέρδισε σε εμπειρίες…


Όπως συνέβη στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου, έτσι και στο φιλικό της Κυριακής η Καλαμάτα ’80 γνώρισε την ήττα από τα Ταταύλα με 3-1 σετ. Για μια ακόμη φορά ο νέος προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης είχε την ευκαιρία να σημειώσει αδυναμίες και προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας που θα πρέπει να διορθωθούν μέσα από τις προπονήσεις και τα επόμενα φιλικά τεστ, μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών στις 19 Οκτωβρίου.
Και στα δύο παιχνίδια πάντως αξιοσημείωτη ήταν η απουσία του Φέλιξ Μπλάουελ ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και αναμένεται να έρθει σήμερα στην Καλαμάτα.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Γιώργος Αγγελής-Αντώνης Κάτσος): Μπουσούνης, Μανιατέας, Αποστολόπουλος, Κακαλέτρης, Μάνα, Γιατράκος, Βραχνάς, Περπινάκης, Εξαρχέας, Μακρυαλέας, Κωτσάκης, Δημητρακόπουλος, Μ. Σπάλλας.
Και τα δύο παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του βόλεϊ, οι οποίοι θα έχουν φέτος την ευκαιρία να παρακολουθούν βόλεϊ υψηλού επιπέδου, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες (με τη συμμετοχή του Ακρίτα).