Μεσσηνιακός: Φιλική νίκη 3-1 με ανατροπή επί της Σπάρτης (φωτογραφίες)

Μεσσηνιακός: Φιλική νίκη 3-1 με ανατροπή επί της Σπάρτης (φωτογραφίες)

Με το εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με τη Σπάρτη συνεχίστηκε  η προετοιμασία του Μεσσηνιακού για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Σεμερτζίδης στο 25’ και αυτό ήταν το σκορ του α’ ημιχρόνου. Η καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε με γκολ από τα …αποδυτήρια που προήλθε από σέντρα του Νινιού και κεφαλιά του Βιτάλι. Στο 70’ υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι αντιπάλου, έπειτα από προσπάθεια του Χελά, με τον Μπεγέτη να το μετουσιώνει σε γκολ, δίνοντας προβάδισμα 2-1 στον Μεσσηνιακό. Τη νίκη της τοπικής μας ομάδας σφράγισε στο φινάλε ο Σπανός με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Κουλουράς, Δασκαλάκης, Μπιμπίρης, Μπαστακός, Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, Τσουλάκος, Χελάς, Βιτάλι, Μανωλόπουλος (Κόκκαλης, Σταματελόπουλος, Μπιζίμης, Κουρεντζής, Πετρόγιαννης, Κουρέας, Κουκούτσης, Σπανός, Μερκούρης, Πουλάκος.
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ: Γαρόζης, Μοσχογιάννης, Γκλερτσος, Αδαμόπουλος, Μαρσής, Σπυροπάλι, Πρασσάς, Π. Σπυρόπουλος, Τσούκλης, Χοντζάι, Σεμερτζίδης (Τσούβαλης, Ηλιόπουλος, Σταυρόπουλος, Πετρόπουλος, Μποροδήμος, Τζουλιάν, Κοθρούλας, Κελεμένης, Σπηλιωτόπουλος, Χαλίλι, Ι. Σπυρόπουλος, Χρανιώτης.