Λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό των 2 νέων ανθρώπων στο Γαρδίκι, ακόμα ένα περιστατικό με έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας συγκλόνισε την Καλαμάτα το βράδυ της Ανάστασης. Νεαρός επιχείρησε να πετάξει αυτοσχέδια κροτίδα στο γήπεδο του στρατοπέδου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτα όπου και χειρουργηθηκε. Τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τον ακρωτηριασμό των 2 του χεριών ενώ έχασε και την όραση του από το ένα του μάτι… Να σημειωθεί ότι ακόμα ένας 24χρονος τραυματίστηκε πιο ελαφρά τη στιγμή που βρισκόταν δίπλα στον άτυχο νεαρό.
Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από το σημείο που συνέβη το τραγικό συμβάν, οι νέοι ήταν στο χώρο πίσω από τον πάγκο του γηπέδου, ενώ μέσα στο γήπεδο υπάρχουν οι ροδιές του ασθενοφόρου.
Η ενημέρωση από την Αστυνομία:
Διερεύνηση τραυματισμού δύο (2) ημεδαπών από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας στην Μεσσηνία
Σήμερα (12.4.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, δύο (2) 25χρονοι ημεδαποί, τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο ένας (1) από τους ανωτέρω 25χρονους, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει αυτοσχέδια κροτίδα, αυτή εξερράγη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου, καθώς και του άλλου 25χρονου, που βρισκόταν στο σημείο.
Οι ανωτέρω τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύονται.
Τα υπολείμματα της αυτοσχέδιας κροτίδας περισυνελέγησαν και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.