Ανακοινώθηκε επίσημα και ανέλαβε καθήκοντα ο Νίκος Αναστόπουλος!

Ανακοινώθηκε επίσημα και ανέλαβε καθήκοντα ο Νίκος Αναστόπουλος!

Λίγο πριν την αλλαγή της χθεσινής ημέρας η διοίκηση της Καλαμάτας έδωσε τέλος στο σήριαλ και την παραφιλολογία της τελευταίας εβδομάδας ανακοινώνοντας επίσημα την ανάθεση των ηνίων στον έμπειρο τεχνικό και παλιό άσο του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας Νίκο Αναστόπουλο:
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο ο οποίος θα βρίσκεται αύριο (24/1/2020) στην Καλαμάτα, στη μεσημεριανή προπόνηση. Θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό.
Καλώς ήρθες Νίκο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία!», ανέφερε χαρακτηριστικά το σχετικό κείμενο, με έμμεση αναφορά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο κ. Αναστόπουλος, εξαιτίας μιας ίωσης που τον έχει αφήσει εμφανώς καταβεβλημένο.

Παρ’ όλα αυτά ο νέος προπονητής της Καλαμάτας ήταν συνεπής στο σημερινό ραντεβού στα Παλιάμπελα, όπου έγινε η προπόνηση των «μελανόλευκων», παρουσία του καινούργιου γυμναστή της ομάδας Κώστα Λιούγκου, με τη βοήθεια και πάλι του γυμναστή της Κ17 Μιχάλη Παυλάκη και του Σωτήρη Λυμπερόπουλου στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Στο πλευρό του κ. Αναστόπουλου ήταν ο γενικός αρχηγός Τάσος Χατζηαγγελής, ενώ από πλευράς διοίκησης βρέθηκε ξανά στα Παλιάμπελα ο Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, αλλά και ο Τάσος Σιούλας, ο οποίος είχε αναλάβει εκ μέρους του προέδρου Γιώργου Πρασσά τις επαφές με τον Νίκο Αναστόπουλο.
Αξιοσημείωτη ήταν ακόμη η παρουσία μιας μικρής μερίδας φιλάθλων, δείγμα της αγάπης του κόσμου προς τη Μαύρη Θύελλα, παρά τις διαρκείς απογοητεύσεις, που ας ελπίσουμε ότι θα σταματήσουν εδώ και τουλάχιστον η ομάδα θα καταφέρει να αναστρέψει το κλίμα και να παραμείνει στην Football League.
Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Καλαμάτα έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας τον ισχυρό και φιλόδοξο Ιωνικό, που συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρους.
Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει αύριο στη Βέροια, με τον αγώνα της τοπικής ομάδας κόντρα στην Καβάλα (15:00, ΕΡΤ3).