Λίγη από τη «δόξα» των κοινοβουλίων χωρών της Άπω Ανατολής, όπου οι συμπλοκές και οι χειροδικίες μεταξύ βουλευτών είναι συνηθισμένες, φαίνεται πως επιδιώκει να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας.
Η συνεδρίαση του Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για προχθές διεκόπη προκειμένου να συνεχιστεί χθες, κι ενώ είχε διακοπεί άλλες δύο φορές.
Η ένταση και η φασαρία ήταν η αιτία για τις δύο διακοπές, ενώ, σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ηλίας Σακελλαριάδης, πήδηξε κάτω από τα έδρανα, με σκοπό να επιτεθεί στο δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, Αριστόδημο Καρμπαλιώτη. Τελικά, συγκρατήθηκε και λίγο αργότερα ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν μεταξύ τους διαφορές, αφού σε προηγούμενη συνεδρίαση ο κ. Σακελλαριάδης είχε αποβάλει από την αίθουσα το δημοτικό σύμβουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η φασαρία υποδαυλιζόταν από τον αντιδήμαρχο Ηλία Ντονά, ο οποίος είχε και φραστικό επεισόδιο μετά τη διακοπή της συνεδρίασης με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου, Ι. Παπαδόπουλο.
Στην αρχή της συνεδρίασης ο κ. Παπαδόπουλος είχε προτείνει να μειωθούν τα τέλη ύδρευσης και, όπως προέκυψε, το θέμα θα συζητηθεί διεξοδικά κι αφού προηγηθεί σχετική έρευνα, σε επόμενη συνεδρίαση.
Χ.Χ.
Σε «νευρική κρίση» το Περιφερειακό Συμβούλιο
Δείτε επίσης.
Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών: 400 επιτυχόντες δεν έκαναν φέτος εγγραφή, 9 άτομα δεν ήρθαν να γραφτούν στην Ιατρική
Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που πυροβόλησε κατά της 25χρονης
Οι αντιπολιτεύσεις φέρνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευαλωτότητα της Καλαμάτας 10 χρόνια μετά την πλημμύρα
Διαλυμένο στηθαίο που καταλήγει σε φρεάτιο
Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: «Ο Βασιλιάς Γκόρντογκαν» στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας
Η Κορώνη στο επίκεντρο της Μεσογειακής Διατροφής την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου
Ο Βασίλης Παπαευσταθίου στην Μπολόνια για το HARMONIA και την Κοινωνική Πολυκατοικία Καλαμάτας
Θα συνεχιστεί και το 2027 η απευθείας πτήση από το Παρίσι προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας
Τοπικά 28.09.2026, 20:00
Ο καιρός αύριο Τρίτη στην Καλαμάτα
Τοπικά 28.09.2026, 18:58
Φαρών: Ο δρόμος με τις δύο όψεις
Τοπικά 28.09.2026, 18:30
Φεμινιστική Καλαμάτας: «Δεν είμαστε μόνες»
Τοπικά 28.09.2026, 16:01
Βανδαλισμοί στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ της Κρήτης
Τοπικά 28.09.2026, 16:01
Δωρεές στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Φόρτωση…



