Στον Έβρο θα υπηρετήσουν μέρος της θητείας τους οι επόμενες ΕΣΣΟ των στρατιωτών προκειμένου να βοηθήσουν τις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Στην εξαγγελία αυτή προέβη από τον Έβρο όπου περιοδεύει στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος τόνισε ακόμη ότι ο στρατός θα βρίσκεται πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια όταν και όποτε χρειαστεί.
Επιπλέον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δήλωσε ότι σκοπεύει να ανασυστήσει τις ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) , προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια σε έκτακτες περιπτώσεις.
Η κατάσταση στον Έβρο τείνει προς μερική εκτόνωση και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς υπάρχει μια σταθεροποίηση όσον αφορά την αύξηση της στάθμης των νερών του ποταμού, καθώς τα νερά σταδιακά αποσύρονται από τον οικισμό Λαγυνά όπου είχαν πλημμυρίσει περί τα εκατό σπίτια.
Την ίδια ώρα αισιοδοξία υπάρχει και για τον Πόρο, όπου η στάθμη του ποταμού άρχισε να πέφτει.
tribune.gr
Στον Έβρο θα υπηρετήσουν οι επόμενες ΕΣΣΟ των στρατιωτών
Δείτε επίσης.
Το Visit Peloponnese σε B2B Workshop στη Νάπολη
Εκατοντάδες επικίνδυνες παραβάσεις βεβαιώθηκαν τον Σεπτέμβριο στην Πελοπόννησο
«Ο Ευκλής»: Επίσκεψη και ξενάγηση στη Μακρόνησο
Προσέχετε τις χρεώσεις της ΔΕΥΑΚ!
Ευρωπαϊκό έργο «PARSMO»: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η συνάντηση στην Καλαμάτα και την Καρδαμύλη
Πρόστιμα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας
BVA Cup 2026: Με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και την πρόκριση η Καλαμάτα ‘80
Άστεγοι στο κέντρο της Καλαμάτας
Μαύρη Θύελλα 07.10.2026, 13:30
Έτοιμη για επανεκκίνηση η Καλαμάτα, τη Δευτέρα στην Τούμπα…
Ποδόσφαιρο 07.10.2026, 11:30
Με 150 παιδιά τα open tryouts της Ακαδημίας της ΑΕΚ στην Καλαμάτα
Τοπικά 07.10.2026, 09:55
ΕΦΚΑ: Στάση εργασίας και κινητοποίηση στην Καλαμάτα
Τοπικά 07.10.2026, 09:30
ΚΕΔΕ: Παρουσία Μητσοτάκη στην Καλαμάτα
Φόρτωση…











