ΜΠΟΥΛΟΥΛΗΣ


Στον ανακριτή Αθηνών απολογήθηκε χθες ο επιχειρηματίας ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο στην Καλαμάτα κατηγορούμενος για συμμετοχή σε μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από το εξωτερικό στην Ελλάδα.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής διαμονής του.
Η υπόθεση είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ένας 46χρονος άντρας που έχει συλληφθεί ως εγκέφαλος και κρατείται στις φυλακές είναι αυτός που, επίσης, έχει κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός της άγριας δολοφονίας στην Καλαμάτα του επιχειρηματία Παναγιώτη Γυφτέα το Φεβρουάριο του 2011.
Οι υποθέσεις, τόσο των ναρκωτικών όσο και της δολοφονίας, είχαν προκύψει μετά από αξιοποίηση υλικού από παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών. Βάσει αυτών εκδόθηκαν δύο εντάλματα για τις υποθέσεις ναρκωτικών κατά των δύο Καλαματιανών.
Η πρώτη σύλληψη έγινε πριν από περίπου 20 ημέρες στην Καλαμάτα. Ο συλληφθείς κατηγορείται για αγορά ναρκωτικών ουσιών και μετά την απολογία του στον ανακριτή Αθηνών αφέθηκε ελεύθερος.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Καλαμάτα τον επιχειρηματία και χθες, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, απολογήθηκε στον ανακριτή στην Αθήνα, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
Β.Β.