Νεκρός ο 18χρονος οδηγός της μηχανής στην οδό Κρήτης (Φωτογραφίες)

Νεκρός ο 18χρονος οδηγός της μηχανής στην οδό Κρήτης (Φωτογραφίες)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Τραγικό θάνατο βρήκε προχθές λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην οδό Κρήτης, στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου, ο 18χρονος Κων. Λυσσαρίδης, όταν η μοτοσικλέτα του βγήκε από την πορεία της και ανατράπηκε.
Προφανώς κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, αφού μετά την πρόσκρουση στο κράσπεδο της Κρήτης κομμάτια της εκσφενδονίστηκαν σε ικανή απόσταση.
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ο άτυχος 18χρονος διασκέδαζε με την παρέα του σε κάποιο κατάστημα και όταν αποφάσισαν να φύγουν, του απαγόρευσαν να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα, λέγοντας πως είχε πιει αρκετά για να οδηγήσει. Τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος και επέμενε να οδηγήσει τη μηχανή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην άρνηση της παρέας του επιχείρησε να βγει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Οι φίλοι του, μετά από αυτό, τον άφησαν να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα και ξεκίνησε με ντριφτάρισμα. Χάθηκε μέσα στη νύχτα και τον βρήκαν ελάχιστη ώρα αργότερα, θανάσιμα τραυματισμένο στην άσφαλτο.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Έχασε δυστυχώς τη ζωή του χθες το βράδυ ο νεαρός (18 ετών) μοτοσικλετιστής στην οδό Κρήτης.


Λίγα λεπτά πριν τις 12 το βράδυ σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην οδό Κρήτης (ανάμεσα στις οδούς Ηρώων και Αύρας).

Μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα εξετράπει της πορείας της , για άγνωστο λόγο, στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου και προσέκρουσε σε πυλώνα φωτεινού σηματοδότη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Ο νεαρός άνδρας που οδηγούσε τη μηχανή είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας.