Η δική μας Ιωάννα Παρασκευοπούλου, χορεύει στο God’s particle (Βίντεο)


Στην παράσταση «10cm up», που θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα, παίρνει μέρος η Καλαματιανή ηθοποιός Στέφη Πουλοπούλου, γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές (Singles, LAPD κ.ά.), αλλά και από τη συνεργασία της με θεατρικές σκηνές της Αθήνας.
Η παράσταση «10cm up» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και εκτός Αθηνών. Έτσι το Σάββατο 8, την Κυριακή 9 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ, παρουσιάζεται στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας.
Ξεκινώντας στην Αθήνα την άνοιξη του 2012, σε Baumstrasse και Βios (Βοb Theatre Festival), και συνεχίζοντας ως το Μάρτιο του 2013 στη σκηνή του Rabbithole, η ομάδα Patari Project παρουσιάζει και στην Καλαμάτα την παράσταση που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την τεχνική “Platform”.
Οκτώ ηθοποιοί σε τρεις εξέδρες δημιουργούν το σκηνικό, αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση, τους ήχους και τα οπτικά εφέ της παράστασης, με μοναδικά εργαλεία το σώμα και τη φωνή τους.
Τρεις άντρες, τρεις εποχές, τρεις διαφορετικές και ταυτόχρονα ίδιες ιστορίες… Το ’30, το ’60 και το σήμερα ζωντανεύουν μέσα από ένα συναρπαστικό είδος θεάτρου. Κι όλα αυτά 10cm up… από το έδαφος.
Η παράσταση είναι μια δημιουργία της ομάδας. Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου. Ηθοποιοί: Μαριάννα Βαρβιάνη, Γιάννης Διαμαντής, Μιχάλης Κουμαριανός, Θεοδόσης Κώνστας, Αγγελική Μαχαίρα, Στέφη Πουλοπούλου, Σάντυ Σπυρίδη, Εριφύλη Στεφανίδου, Υβόννη Τζάθα. Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννης Γιαννούλης. Κατασκευή σκηνικών: Άγγελος Καρύδης. Φωτογραφία, σχεδιασμός – εκτέλεση αφίσας: Κική Παπαδοπούλου.
Διάρκεια: 50 λεπτά.
Προπώληση Εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.